Den nye Alpina Har aldrig været smukkere

af Pressemeddelelse
adria adora 542 ut 2013 model front

Adria Alpina er trukket i nye ”klæ’er”. Ny front med inte­grerede bugseringshåndtag, sider med inte­grerede telt­skin­ner og en velafstemt bagende med blandt andet flotte LED-lygter. Anden generations omfattende facelift af den popu­lære vintervogn har gjort serien smukkere end nogen­sinde før!

Adria’s flagskib »Alpina« har fået rigtigt godt fat i det danske marked. I dag er 1 ud af 4 solgte Adria en Alpina, og det er ikke uden grund. Prisen for vintervognen er meget attraktiv og niveauet af standardudstyr er nærmest uforskammet højt, hvilket er noget campisterne sætter pris på.

ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme, Seitz vinduer med rigtige vindues­rammer der minimerer kuldebroer, elektronisk styret LED belysning, rigtigt komfur med gasbageovn, elevation i sengene og TV-holder, integreret hjulafdækning m.m. er alt sammen udstyr som vognen er født med og som er indeholdt i den attraktive pris.

Helt nyt udvendigt design
Til sæson 2013 er Alpina trukket i nye klæ’er. Man kan stadig genkende den karakteristiske vintervogn, men designet er ændret markant.

Både fronten og bagenden på vognen er helt ny med designmæssigt markante linjer, og både baglygter og bugserhåndtag er elegant integreret i konstruktionen der er modul­opbygget.

Baglygterne er et kapitel helt for sig. Lygterne er specialfremstillet til Adria og baseret på LED-teknologien. Specielt for lygten er, at man ikke kan se ”pærerne”, men at lygten er ensartet oplyst. Det gør den ikke kun elegant og eksklusiv at se på, men også rigtig god for trafiksikkerheden.

Fronten og bagenden er opbygget i moduler i materialerne glasfiber og ABS-plast, og det giver en stor fordel hvis uheldet skulle være ude. Man nu ”nøjes” med at udskifte det eller de beskadigede moduler – f.eks. den nederste venstre del hvis man er bakket på noget. Det kan være med til at gøre reparationerne både hurtigere og billigere.

Integreret bugserhåndtag og teltskinne
Også bugserhåndtagene er nye. De er elegant integreret i fronten og bagenden og er med til at give Alpina et elegant og strømlinet look.

Teltskinnen på vognsiden er også ny og flot integreret i vognens side. Det er med til at samle helheden i det nye elegante udseende.

Det hele er piftet op af nye stafferinger der matcher vognens øvrige elegance.

Alpina findes i 8 forskellige indretninger hvoraf de 4 er nye. All-inclusive priserne starter ved kr. 206.980,-.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

Prøv også at læse disse indlæg