Danmarks Premiere: Adria Sonic Axess

af Pressemeddelelse
autocamp presse 1112 sonic axess 01

Autocamp Danmark har netop haft Danmarks premiere på den nu Adria Sonic Axess autocamper. Det er en helintegreret autocamper til en meget lav pris i forhold til andre helintegrerede autocampere.

Den helt nye helintegreret Sonic Axess er et luftigt bekendtskab når du sidder og nyder kaffen i siddegruppen. Masser af rum og masser hygge kendetegner den nye Axess der ud over den rummelige siddegruppe blandt andet også byder på et veludstyret køkken hvorfra feriemåltiderne tilberedes.

Adria Sonic Axess

Sengene i Sonic Axess er garanti for en god nats søvn – uanset om du ligger i de faste senge med lamelbund, eller om du ligge i den sænkbare dobbeltseng, der let trækkes ned fra loftet over siddegruppen når natten falder på.

Adria Sonic Axess

Den nye Axess er en yderst prisbevidst kvalitets camper, med startpriser fra kun kr. 769.980,- er Sonic Axess et godt alternativ til de delintegreret campere. Camperen har ydermere en god lasteevne på hele 458 kg og en totallængde på kun 6,98. Hos AUTOCAMP i Låsby har vi netop fået Sonic Axess I 600 SCT, indrettet med fritstående seng i bagenden.

Modellen kan for første gang opleves i Låsby søndag d. 18 november.

Tekniske data:

Egenvægt:       3043

Totallængde:   3500

Lasteevne:       458

Totallængde:   698 cm

Bredde:           229 cm

Højde:             296 cm
 

Links:
Relevante Link(s) : AutoCamp Danmark

Prøv også at læse disse indlæg