Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Combi-Camp tur uden for sæsonen er slut

af Ann Karina
camping tur i Combi-Camp uden for sæsonen er gået over al forventning

Nu er vores tur i en Combi-Camp uden for sæsonen desværre slut. Torsdag aften pakkede vi forteltet ned, og sluttede som vi startede, med at sidde inde i selve hoveddelen af Combi-Campen om aftenen.

Det er slet ikke svært at hygge på tur i en Combi-Camp uden for sæsonen
Sidste aften blev der hygget med lidt god mad – der er fin plads i hovedddelen på en Combi-Camp

Vi pakkede det sidste sammen fredag, og satte kursen mod nogle venner vi lige skulle et smut forbi fredag aften. Der opdagede vi faktisk en anden smart ting, og det er, at et træk med en Combi-Camp ikke fylder mere end at vi kunne parkere foran deres hus.

Combi-Camp tur uden for sæsonen er muligt

Den her tur i en Combi-Camp uden for sæsonen er gået over al forventning. Årstiden og Corona nedlukning, gjorde at der ikke var så meget at se a lá sightseeing og kulturoplevelser. Men det gjorde så, at vi med god samvittighed bare kunne læne os tilbage og slappe af.

Det er dejligt at hygge med god mad når man er på camping
Det er dejligt at hygge med god mad når man er på camping

Vi havde på intet tidspunkt problemer med at holde varmen. Kombinationen af Combi-Campens Heat system og vores petroleumsovn var rigtig god. Det eneste der var lidt irriterende ved at have det kørende i næsten døgndrift, var at vi levede i en susen fra varmeovnen og systemet.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi slukkede som regel Heatsystemet om dagen, da varmekilden sidder i et skab i køkkenet. Da det jo er blæsevarme, er der noget støj fra den i forteltet hvor vi jo opholder os om dagen. Om natten bemærker man det ikke rigtigt, da den jo som sagt er monteret i køkkenet.

Lidt kage til kaffen laver vi i vores Omniaovn
Lidt kage til kaffen laver vi i vores Omniaovn

Kvalitet og pris hænger ofte sammen

Vores petroleumsovn er en billig slags fra Jem og Fix, og dens blæser støjer temmelig meget. Efter at have haft ovnen i mere en 6 mdr. fandt vi spare indstillingen. Vi vidste ikke den havde en, for de der manualer læser vi jo ikke her i huset ;). Spare funktionen skruer ned, eller slukker for ovnen når den ønskede temperatur er nået. På den måde støjer den hellere ikke helt så meget. Det blev vi glade for i løbet af ugen. Vi brugte i gennemsnit 5 liter petroleum i døgnet på vores tur i en Combi-Camp uden for sæsonen.

Bare fordi det er sidste aften på campingtur i Combi-Camp behøver man ikke at gå ned på hyggen
Bare fordi det er sidste aften på campingtur i Combi-Camp behøver man ikke at gå ned på hyggen

En Combi-Camp er en ferielejlighed på kun 750 kg.

Men ellers har det hele bare fungeret rigtigt godt. Det som jeg rigtigt godt kan lide ved en Combi-Camp er at man er tæt på naturen og har lidt teltferie fornemmelsen, men man har en fast god seng, det faste gulv i hoveddelen, og det store køkken med vask, gasblus og køleboks. Forteltet er jo frivilligt om man sætter op, men det er nu rart at have ”tag” over hovedet når man står i køkkenet. Og her i ydersæsonen er det især rart med fortelt med varme i når man laver mad.

Køkkenet er i det fri når der ikke er fortelt på Combi-Campen
Køkkenet er i det fri når der ikke er fortelt på Combi-Campen

Man kan også vælge at bare bruge tagdelen som et solsejl hvis man ønsker det. Det er også smart at tagdelen kan blive på når man pakker vognen sammen. Det gør det meget hurtigere når man skal sætte op.

vi har testet en ny kaffekolbe fra Bodum der er super egnet til campingture
vi har testet en ny kaffekolbe fra Bodum der er super egnet til campingture

Vi har haft en rigtig dejlig tur. Combi-Campen fungerede supergodt – også i marts, og CampOne Ajstrup Strand er en rigtig dejlig campingplads med super faciliteter. Værtsparret er meget engageret, og der er meget rent og pænt over hele pladsen. Dens beliggenhed er rigtig god. Ca. 15 minutter i bil til Århus centrum og tæt på god strand og natur.

Vores ur i en Combi-Camp uden for sæsonen er nu slut
Så er det næsten afgang

Det er ikke sidste gang at vi prøver en tur som denne. Og hellere ikke sidste gang vi besøger CampOne Ajstrup Strand.

Klik her hvis du vil læse mere om mulighederne med en Combi-Camp

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

1 kommentar

Søren 1. april 2021 - 13:06

Tak for nogle dejlige opdateringer om jeres tur… Vi er nu også kommet afsted i vores Combi Camp og har bestemt heller ikke problemer med. at holde varmen…

Svar

Skriv en kommentar