Camping Challenge: Nyt ’Reality’ TV-program for og med campister

af Bjarne Søby

Et nyt TV-show for og med campister får snart premiere i Danmark. Det er tv-gruppen SDB Broadcast, der i samarbejde med Fantastiske Ferier står bag det nye TV-program, hvor de medvirkende campister vil blive udsat for lidt af hvert.

Programmet er et ’Reality’-program hvor man følger en gruppe helt almindelige campister gennem en periode. Vi følger 6 hold campister gennem 8 programmer. De 6 hold spænder bredt – lige fra seniorer, over børnefamilie til en singlecampist. Hvert hold får stillet et campingtræk til rådighed under optagelserne. Disse spænder også bredt – nemlig fra den meget spartanske campingvogn med ditto bil til den store kraftige firehjulstrækker med en luksuscampingvogn på krogen. Man kan ikke selv vælge hvilket træk man skal rejse i, og det kan godt være at der bliver ændret i tildelingen undervejs i programforløbet.

I hvert program bliver de medvirkende campister stillet over for en række opgaver, som skal løses bedst muligt.

Opgaverne kan f.eks. være bjergkørsel med campingvogn på nogle af de værste veje man kan forestille sig, opstilling af campingvogn med fortelt på svært tilgængelig steder, tilberedning af en gourmet-middag til 12 personer i et campingkøkken og meget, meget mere.

Fælles for alle opgaverne er, at de vil være både spændende og underholdende for seerne.

Men det er ikke kun sjov og ballade, for løses en opgave ikke tilfredsstillende, kan man risikere at blive sendt hjem, og dermed udelukket fra at deltage i de efterfølgende programmer.

Programmerne vil blive sendt i foråret 2022 og optagelserne starter efter sommerferien.  De 6 hold campister er allerede fundet. Men skulle du have lyst til at deltage, så se lige her.

Vi overvejer at sende en eller flere wildcards ind i konkurrencen, så derfor kan vi få brug for endnu to hold deltagere. Så har du lyst til at prøve kræfter med anderledes og udfordrende camping, og kan du sætte 3 uger af til projektet efter sommerferien (datoer kommer senere), så er du velkommen til at sende os en email. Du skal ikke sende os den helt store salgstale – bare en besked om at du er interesseret, så hører du nærmere senere. Du skal skrive til campingchallenge@fantastiskeferier.dk.

Prøv også at læse disse indlæg