Annonce (læs mere efter annoncen)

Country Resort Papillon i Holland

af Bjarne Søby

I Denekamp i det nordlige Holland lige ved den tyske grænse ligger campingpladsen Country Resort Papillon. Det er en dejlig campingplads med fine faciliteter og masser af tilbud.

På Country Resort Papillon er enhederne store

Hvis det ikke lige er dig at bruge de ellers lækre servicefaciliteter på campingpladsen, kan du booke en komfortplads med dit eget badeværelse på enheden. Der er en lille bygning på enheden, hvor der både er toilet, vask, og udendørs køkken med køleskab

country resort papillon

Selvom der er anbragt en privat servicebygning på enheden, er der god plads. Enheden er på 110 m2, der er 10 amp. strømudtag, og tilslutning til TV.

Hvis du ikke har behov for eget badeværelse, kan du få komfortpladser uden den lille toilet/køkkenbygning. Størrelse, strøm og tv er det samme.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Og endelig har Country Resort Papillon helt almindelige standard enheder – på 100 m2 og med 10 amp. strømudtag.

country resort papillon

Der er to lækre servicebygninger på campingpladsen, med alt hvad man kan ønske sig af faciliteter.

Bo som du vil på Country Resort Papillon

Rejser du ikke med telt, campingvogn, teltvogn eller autocamper, kan du godt bo på Country Resort Papillon alligevel. Der er hytter og mobilhomes i mange kategorier – lige fra de helt simple til store luksuriøse boliger.

Der er også nogle såkaldte Fiskehytter. De ligger direkte ned til en kanal, og man kan sidde på terrassen, og nyde udsigten. De er på 33 m2, og er hverken de største eller mest luksuriøse, men de er mega charmerende.

country resort papillon

Glamping i topklasse

Country Resort Papillon har specialiseret sig i Glamping – dvs. luksustelte med rigtige senge og møbler. Man får fornemmelsen af at bo i et telt, men komforten er i topklasse, og det er vild luksus. Flere af dem endda eget bad og toilet.

Og her kan du booke Glamping-telte i flere kategorier. Der er alt fra Safaritelte til store luksustelte i to etager. 

De største telte kan desuden bookes med anneks og privat vildmarksbad. 

Country Resort Papillon satser meget på Glamping konceptet, og er i gang med at udbygge Glamping området med yderligere telte.

Du kommer ikke til at kede dig

Hvis du skulle kede dig på Country Resort Papillon, så er det fordi, det er et valg. Der er nemlig SÅ mange tilbud på campingpladsen.

Der er de næsten obligatoriske animations-tilbud for børn og unge. Der er også et pool-område og en badesø.

Der er nogle anderledes tilbud hvad sport angår. Der er selvfølgelig mulighed for boldspil, men også en klatrepark, et udendørs Fitness-trail og en skovbane med mini-jeeps til børn.

I området er der desuden masser af mulighed for at cykle (især Mountain Bike) og vandre.

Det skal også nævnes at der er to fiskesøer på campingpladsen. Men skulle du ikke orke at fange aftensmaden selv, er der både en restaurant og en lille butik på campingpladsen.

Klik her for at se mere til Country Resort Papillon  – herunder priser, faciliteter og online booking. Det tager ca. 7-8 timer fra Danmark at køre til den hollandske campingplads

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar