Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Sittingsuit til camping – Jeg er solgt!

af Ann Karina
Til kølige aftener er det rart. Det er dejligt at man kan sidde udenfor i længere tid uden at fryse

Inden sommeren for alvor gik i gang, fik vi et par Sittingsuits til test. Jeg havde set dem på nettet, og faldt for idéen med det samme, og tænkte, at de måtte da være geniale til camping.

(Sponsoreret samarbejde)

Og jeg kan lige så godt sige det som det er – VI ER VILDE MED DEM! Ganske enkelt. De er geniale til hele familien. Og er blevet en fast del af vores campingudstyr. Men de ligger ikke fast i campingvognen, da vi også er glade for at bruge dem derhjemme på terrassen.

Jeg er vildt glad for mit Sittingsuit. Det er dejligt det er så langt, at man kan rigtigt hygge i det
Jeg er vildt glad for mit Sittingsuit. Det er dejligt det er så langt, at man kan rigtigt hygge i det. Her er det på vores Camp-let tur i sommer, hvor det indimellem var lidt køligt om aftenen.

Hvad er et Sittingsuit?

Det er egentlig ganske simpelt. Det er en klon imellem en over size dynefrakke, en sovepose, ens yndlingsplaid og ens dyne. Samtidigt har den en hætte man kan snøre til, en kraftig lynlås til at lukke det hele med hvis det er køligt, og en rummelighed der gør det muligt at virkeligt hygge og putte sig i den. Der er plads nok i den til at man kan trække benene op under sig, når vejret er lidt køligt – eller man bare har lyst til at hygge. Den er nem og hurtig og tage af og på, og den kommer i en praktisk bæretaske (Ekstra), så man kan have den med alle vegne. Dog har jeg en lille anke til bæretasken.

Annonce (læs mere efter annoncen)

En lille anke

Bæretasken minder om en gammeldags gymnastikpose. Den har snørelukning i toppen og man bærer i de snore som man også bruger til lukningen. Den kan bæres som en rygsæk, eller over en skulder. Systemet fungerer egentligt ganske fint. Dog synes jeg ikke at posens kvalitet lever op til kvaliteten på selve Sittingsuiten. Der gik desværre ikke mange ganges brug, før end at øjerne snorene sidder i, gik løs af stoffet. Det ødelægger ikke vores oplevelse med selve Sittingsuitet, men er lidt ærgerligt. Det skete for to ud af de tre vi har. Vi løste det så med at vi bare trak snoren igennem hullet, og bandt en knude.

Sittingsuits fungere rigtigt godt til camping

Sittingsuit er kvalitet og bæredygtighed

Men jeg er stadigvæk absolut solgt. Kvaliteten på selve Sittingsuiten er lækker, Den er langt hen ad vejen lavet af genbrugsmaterialer, og den er super anvendelig. Holder du af at opholde dig udenfor, forlænger den sæsonen og giver dig mulighed til at opholde dig ude, trods det uforudsigelige danske vejr.

Den er vindtæt og vandafvisende, og perfekt til vinterbadning, cafébesøg eller campingturen. En aftentur på SUP-Boardet, vil den også være perfekt til (hvis du ikke falder i vandet vel og mærket ;)). Hvis du gerne sidde under solsejlet om aftenen, eller f.eks. ude på din båd giver den mulighed for at holde varmen i flere timer og længere ud på sæsonen. Den kan foldes om dig som en plaid hvis du ikke lyner den, eller den virker som jakke eller ”sovepose” når man lyner den.

Sissel elsker sit Sittingsuit
Sissel elsker sit Sittingsuit. Det er praktisk i hendes kørestol

Vi har haft utroligt meget glæde af vores. På ingen af sommerens ture har vi haft fortelt på, men kun vores Eclipse solsejl. Vi har også været afsted på Camp-let tur i Norge, hvor vi ikke havde varmeovn med. Her fungerede den bare perfekt.

Utroligt alsidig

Når man sidder ude om aftenen og det bliver køligt, fungere den bedre end en plaid, da den sidder på kroppen. Det er ikke ”bare” en jakke, da den dækker en større del af kroppen end en jakke. Og så har de bare et fedt design. Bjarne er normalt ikke nem at overtale til denne her slags ting. Jeg tror faktisk aldrig jeg har set ham med en plaid ;). Men hans Sittingsuit har han brugt utroligt meget hele sommeren.

Til kølige aftener er det rart. Det er dejligt at man kan sidde udenfor i længere tid uden at fryse
Til kølige aftener er det rart. Det er dejligt at man kan sidde udenfor i længere tid uden at fryse

Samtidigt er den genial til Sissel. Den fungerer faktisk bedre end mange af de der speciallavede køreposer der er til kørestole. Og helt ærligt – den er noget smartere at se på.

Bedre end en plaid

Og ja, man skal tænke det som en plaid, bare mere praktisk. Der er ingen lommer, men i stedet for er der huller så man kan nå evt. lommer eller taske man har på inden under. Men til gengæld falder den ikke af, eller på jorden som en plaid gør. Rejser man sig op, bliver den hvor den er.

Bjarne er faktisk også blevet glad for sit Sittingsuits
Bjarne er faktisk også blevet glad for sit Sittingsuits

Nogen vil måske mene at prisen er lidt til den høje ende. For et Sittingsuit i en farve, starter prisen på 799,-. Men tænker du på hvad du betaler for en kvalitetsplaid, så er det jo ikke så galt. Og den her meget mere anvendeligt. En normal kvalitetsplaid koster hurtigt 5-600,- kr..

Når man køber en af deres designer modeller følger der et certifikat med
Når man køber en af deres designer modeller følger der et certifikat med

Jeg ved godt at jeg virker unaturligt begejstret for dem. Men jeg et bare som sagt fuldstændigt solgt. Jeg bruger den hjemme og på camping. Og kunne også finde på at tage den med i byen.

I samarbejde med Sittingsuits tilbyder vi lige nu en eksklusiv rabatkode, hvor du får 10% rabat. Du skal bare taste denne kode ind: FERIE10

Klik her for at se de fede designs og flotte farver

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

1 kommentar

Jette Rydahl 19. august 2021 - 11:46

Jeg er så heldig at have to frakker – en skrap pink og en blomstret!! Jeg bruger dem i både blæst og regn, når jeg cykler på min ladcykel med min skønne hund Coco – der også får lange løbeture i blandt andet Øregårdsparken!!

Svar

Skriv en kommentar