Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

LeadingCampings – stærkere ind i det nye år

af Ann Karina
LeadingCampings Camping Les Criques de Porteils har en fantastisk beliggenhed

LeadingCampings of Europe går styrket ind i det 28. år af deres eksistens. Selvom de ikke kun mister et medlem med Hallingdal Feriepark, men også Norge som et land, hvor LeadingCampings er repræsenteret, vokser gruppen til 37 medlemmer i hele Europa. Hallingdal forlader LeadingCampings efter eget ønske, fordi de vil koncentrere sig om det skandinaviske marked.

Ny LeadingCampings plads i Sydfrankrig

Med Camping Les Criques de Porteils får LeadingCampings en partner i det sydlige Frankrig. Kun et stenkast adskiller dette sted fra den spanske grænse, hvor denne del af Catalonien hedder Costa Brava. Den ligger mellem Argelés-sur-Mer og Coillure. Campingpladsen imponerer med sin helt enestående beliggenhed i et naturreservat beliggende på høje klipper med en fantastisk udsigt over Middelhavet.

LeadingCampings Camping Les Criques de Porteils har en fantastisk beliggenhed
LeadingCampings Camping Les Criques de Porteils har en fantastisk beliggenhed i det Sydfranske

Les Criques de Porteils er en lille, femstjernet campingplads for aktive campister, der er interesseret i natur og kultur. Atypisk for Frankrig er antallet af udlejningsenheder lille i forhold til antal af enheder på pladsen. På grund af terrænet, er enhederne meget varieret i størrelse og ligger på terrasser på den stejle skråning. Du kan vælge mellem panorama -pladser med havudsigt og pladser på den side der er vendt væk fra havet. Disse enheder har også en flot udsigt, men over vinmarker og bjerge.

Hen over vinteren vil servicefaciliteterne blive revet ned og fuldstændigt genopbygget for at leve op til LeadingCampings høje standard. Med en åbningsperiode fra marts til slutningen af ​​oktober tilbyder stedet en forholdsvis lang sæson og kan også bruges som stop på vejen for den der overvintrer i Spanien.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Der kommer endnu en ny plads med i LeadinCampings samarbejdet

I Holland kommer Camping De Twee Bruggen i Achterhoek med i LeadingCampings familien. Pladsen er en decideret feriepark og der er endda planlagt et hotel. Campingpladsen byder på masser af plads, store enheder og en lang række udlejningstilbud. Der er også et omfattende udvalg af sportsgrene og leg, og også dyr børnene kan kæle med.

De Twee Bruggen ligger lige ved den tysk-hollandske grænse nær den livlige shoppingby Winterswijk. Campingpladsen har vandaktiviteter som rutsjebane og udendørs og indendørs swimmingpool, og badesøen Slingeplas. Campingpladsen har også flere gode spisesteder.

Camping De Twee Bruggen er ny LeadingCampings familiemedlem
Camping De Twee Bruggen er ny LeadingCampings familiemedlem

Mange af enhederne har allerede private sanitære faciliteter, og mange nye private sanitære bygninger vil blive bygget. Især i forbindelse med de store luksusenheder. Kvaliteten lever selvfølgelig op til LeadingCampings høje krav.

Arkitekturen kombinerer moderne, klare linjer med naturlige materialer som lokalt træ og filt. Campingpladsens sande størrelse er skjult ved smart at opdele den i anlagte zoner. De Twee Bruggen er åben hele året rundt, er en ADAC Superplatz har en god beliggenhed, men alligevel i rolige omgivelser.

Klik her for at se alle LeadingCampings pladser

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg