Danmarks største badeland

af Ann Karina / Pressemeddelelse
Active Image
Der bliver i disse år investeret millioner i danske campingpladser. På Hasmark Strand Feriepark på Fyn udvides og fornyes der med stor hast. Danmarks største badeland blandt campingpladser kører for fuldt tryk.

Hasmark Strand Feriepark ligger smukt beliggende på Nordfyn og har de seneste år gennemgået en forvandling fra at være en mindre tre stjernet plads til at skyde topfart mod fem stjerner. Sidste skud på stammen er et overdådigt vandland på 3.500 m2.

Image

Vikingetema
Vandlandet følger pladsens vikingetema med Odin og Thor som hovedfigurer både i det indendørs og udendørs badeland, der også består af ni rutschebaner med forskellige udfordringer: Tyhoon, tunnelen, Midgårdsormen og fire børnerutschebaner samt familiebanen, der er tre meter bred. Der er med andre ord basis for vandsjov og spas i mange timer for alle i familien.

Der er kælet for alle detaljer, så man på intet tidspunkt er i tvivl om, at vikingerne er temaet. Både inde og ude møder man de kendte figurer, men der er også mange detaljer, som overrasker øjet. F.eks. er frugtbarhedsgudinden Freja hugget i granit som bruser og i gavlen befinder sig en smuk dekoreret bænk med et akvarium i midten, udsmykket med historien om Loke, der er ude at fiske og får Midgårdsormen på krogen.

– Hele vejen igennem er det børnene, der er i centrum for badelandet. De er på ferie og skal have en uforglemmelig oplevelse med hjem. Det får de her. At der så også er aktiviteter for forældrene, er bare et plus. De skal jo også forkæles, fortæller Lars Skifter, der ejer pladsen sammen med sin hustru Helle Skifter. Parret står også bag den succesfulde fem stjernede Bøsøre Strand Feriepark, der har H.C. Andersen som tema.

Image 

Der er ingen tvivl om at det er børnene, der er i centrum. De kan få mange timer til at gå både inde og ude. En gang om ugen arrangeres der også poolparty med paraplydrinks til børn og unge.

Forkæl dig selv på ferien
Mens børnene boltrer sig, kan forældrene forkæle sig selv i pladsens wellnesscenter, der både har indendørs og udendørs aktiviteter. Inden for finder man Norne, som er et saunarium med spa og forskellige saunaer. Udendørs er der modstrømskanal med en smuk grotte, der har indbygget farvet lys. Der er massagebænk med vanddysser, der giver ryg, baller og lår en god omgang. Sauna med tilhørende isbad og otte personers boblebad. Og endeligt er der fitness center med 12 maskiner.

Det hele kombineret med teaktræsliggestole og Havana bar til dem, der bare vil dase og nyde en kold drink.

Læs mere om Hasmark Strand Feriepark på www.hasmarkcamping.dk

Prøv også at læse disse indlæg