Single Camping på TopCamp Terrassen

af Anette
Active Image
Læs om Anettes oplevelser på single camping på TopCamp Terrassen i uge 32 i 2007. Et rigtig vellykket arrangement, som forhåbentlig bliver gentaget.

Jeg har lovet at jeg ville skrive lidt fra vores single-camp på Topcamp Terrassen Laven v. Silkeborg….

Image

Først vil jeg sige tak til Terrassen fordi de var med på at arrangere single-camp – for deres gode humør og imødekommenhed overfor vores forslag

Mit første tanke var bare at skrive:

Det var en super dejlig ferie – hyggeligt samvær med andre singler og deres børn – det er ikke sidste gang vi har været afsted !!!!

Med hvis jeg skal uddybe det lidt for de der aldrig har prøvet det, så handler det ikke om en dating-ferie (hvis nogen skulle ha fået den ide ), men en ferie med mulighed for ikke igen at sidde alene når børnene suser rundt med deres nyfundne venner……det er lidt sværere med os voksne ??

– Ikke ???     Det synes jeg, så jeg var hurtig til at melde mig da terrassen spurgte om der var nogen der var interesserede…

Vi kørte af sted lørdag morgen efter at ha proppet bilen til bristepunktet – og med godt humør og dæmpede forventninger til hvad det var jeg havde indladt mig på…

Men jeg fandt hurtigt ud af at det ikke var noget problem at falde ind, da alle kom med samme udgangspunkt – nemlig at have en hyggelig ferie sammen med andre singler og deres børn.

Image

Det var ikke fordi at vi ikke foretog os noget hver for sig og alene sammen med vores børn – for det skal der selvfølgelig også være plads til – uden at komme til at virke for asocial…

I løbet af ugen var vi 12 voksne og 15 børn i ”lejren”

Terrassen havde placeret i samme område og det gjorde det nemmere på mange måder…fx at aftale indkøb til fællesspisning, spise sammen, holde øje med børnene, lære hinanden at kende, at sidde sammen selvom børnene sov….

Vi spiste tit morgenmad/ aftensmad sammen – til sidst fandt vi også ud af fordelen ved at købe ind/ lave mad sammen, i stedet for at købe 8 salathoveder og stå og lave hver vores salatskål – eller leve at røde pølser…!!

Om aftenen stod den på hygge, snak, kaffe og rosévin

Om dagen tog vi på ture sammen fx til Himmelbjerget og hvis man havde lyst til at blive ved poolen, var der altid nogen der gerne ville med – eller som allerede sad dernede, hvor man bare faldt ind  –  i forhold til de andre campingferier som single jeg har været på, hvor jeg har siddet alene det meste af tiden.

Image

Jeg plejer at læse meget i min ferie ( af lyst som af nød)– i år læste jeg 3 kapitler i min ellers spændende bog J  – og da jeg og min datter kom hjem igen var det stilheden der slog os mest efter en uge med søde, snakkende mennesker og ligesom små børn der har været på lejr og er fyldt op og er for trætte til at sætte mange ord på en god oplevelse, svarede jeg mine venner og familie med:

Det var en super dejlig ferie – hyggeligt samvær med andre singler og deres børn – det er ikke sidste gang vi har været afsted !! (øhh…altså hvis jeg stadig er single til den tid )

Image

Med venlige hilsner – og en stor opfordring til andre campingpladser til også at tage ideen op…

Anette

Prøv også at læse disse indlæg