DMI – Fint sommervejr i Danmark

af Bjarne Søby
sommer09 klim del1 01

Sommervejret forventes at blive fint i Danmark, DMI har netop udsendt en 3 måneders prognose.

Martin Lindberg fra DMI kommer med følgende kommentar: “Der er gode muligheder for en ret fin sommer i Danmark. Allerede juni ser ud til at byde på sommervejr lidt varmere og tørrere end normalt. Vi vil altså – som det også var tilfældet i 2013 – opleve, at de stabile og solrige perioder dominerer sommervejret.”

Campingrådets direktør Poul Fejer Christiansen er meget positiv over den nye DMI prognose og udtaler.

”Det er virkelig positivt, at DMI så klart melder ud, at vejret i Danmark til sommer bliver fint ligesom sidste år. Vi har tydeligt kunne mærke, at mange gerne vil på campingferie i forlængelse af det gode sommervejr i 2013. At DMI så melder ud, at det faktisk også kan forventes at blive godt i år, ja det er bare super.”

”Mange campingpladser oplever i år en større booking end på samme tid sidste år, og det gælder både fra Danmark og udlandet. I særdeleshed ser tyskerne ud til at ville på sommerferie i Danmark i år, noget som ellers har været i tilbagegang i en årrække. Det er en tendens, som også gælder for feriehusene, så den er nok mere markant end som så”; slutter Poul Fejer Christiansen.

 

Prøv også at læse disse indlæg