Endnu en dansk campingplads optaget blandt Europas bedste

af Ann Karina
LeadingCampings Holiday Guide 2021

I starten af ​​januar 2021 offentliggøres den nye Holiday Guide fra LeadingCampings i Europe. Som hvert år, viser den de bedste europæiske campingmål i ord og billeder. Og i 2021 guiden vil der være to nye campingpladser, hvoraf den ene er dansk.

Det kræver mod at slutter sig til LeadingCampings of Europe med deres campingpladser i disse usikre tider, hvor man ikke rigtigt ved hvad fremtiden og næste år bringer.

Den ene nye campingplads er Camping Le Pin Parasol i den franske by Vendée. Der kommer også en dansk campingplads mere med, nemlig Feddet Strand Resort, så nu er LeadingCampings oppe på tre danske campingpladser i samarbejdet. Feddet, Jambo og Hvidbjerg Strand. De nye campingpladser, kommer med fra 2021.

Begge de nye campingpladser har meget forskellig og individuel karakter, hvilket er en af de ting som LeadingCampings som organisation lægger stor vægt på. Alle pladserne i samarbejdet er individuelt ejede top campingpladser.

LeadingCamping holiday guide 2021 fås på flere sprogLeadingCamping holiday guide 2021 fås på flere sprog

De har begge til fælles at de er af meget høj kvalitet, og de tilbud de har til deres gæster, er ligeså. Dette er et ufravigeligt krav til en campingplads i LeadingCampings samarbejdet. Feddet Strand Resorts økologiske fokus, der tager højde for campingpladsens beliggenhed på den fredede halvø i Østersøen kun 70 km fra København, er en af de ting der er blevet lagt vægt på her.

På Le Pin Parasol er det bl.a. at de kan tilbyde to campingpladser i en: En aktiv, livlig familieplads og et stille tilflugtssted for den campist der ønsker mere fred og ro. At de har fået dette til at fungerer i harmoni, fortjener stor respekt.

I alt viser LeadingCampings Holiday Guide 36 campingpladser i 11 europæiske lande. Man kan få guiden på alle LeadingCampings campingpladser. Den kan også bestilles via en online formular på www.leadingcampings.com og sendes med posten. Så snart campingmesser finder sted igen, vil den selvfølgelig også være tilgængelig på LeadingCampings stande og på deres medlemmers campingpladsers stande. Guiden fås på flere europæiske sprog.

Læs mere og bestil din guide her

Prøv også at læse disse indlæg