Træt af camping lockdown?

af Bjarne Søby

I 2021 bliver camping igen den foretrukne ferieform for rigtigt mange mennesker. Mange af Leading Campings campingpladser opgraderer og sikrer deres gæster så de kan føle sig trygge på deres campingpladser i forbindelse med Covid-19.

En ting de gør, er bl.a. at etablere 600 private badeværelser.

Sommer- og efterårssæsonen i 2020 har vist, at camping er den foretrukne ferieform i disse tider med Corona. I en autocamper eller campingvogn, er du kun i kontakt med de mennesker du ønsker. Du kan 100 % passe dig selv hvis du ønsker. Og en god ting er, at når du er på en campingplads, er der masser af plads til naboen.

De fleste pladser i Leading Camping regi, har mere areal end de fleste rækkehuse eller lejligheder. Hvilket vi er rigtigt glade for, fortæller Eicke Schüürmann, formand for Leading Campings i Europa. Det har vist sig at være en god idé – vi har endnu ikke hørt om et eneste udbrud eller tilfælde af Corona på en Leading Campings campingplads.

Vores gæsters trivsel, såvel som vores medarbejderes sundhed er vores højeste prioritet. Derfor har vi igen i år investeret i vores pladser. I 2021 vil der blive etableret omkring 600 private badeværelser på vores campingpladser, som du kan leje. Du kan se pladserne på Leading Campings hjemmeside.

Mange Leading Campings campingpladser har også kontaktløs ind- / udtjekning. Flere af campingpladser har også egne førsteklasses restauranter. På de fleste campingpladser er der masser af sports- og underholdningstilbud. Selvfølgelig tilpasset tiderne med masser af afstand og frisk luft.

Der er ingen garantier hvordan 2021 vil være, men vi kan hurtigt blive enige om at camping og kvalitets campinpladser som Leading Campings campingpladser, gør deres ypperste for at det skal blive så Coronasikkert som muligt.

Leading Campings har gjort deres afbestillingsbetingelser så gennemskuelige og fordelagtige som overhovedet muligt. Og det er derfor det er nu du skal bestille din sommerferie 2021 på en Leading Camping campingplads. De forventer rigtig stor efterspørgsel.

Leading Campings repræsenterer Europas absolut elite inden for luksuscampingpladser og står inde for at pladsernes kvalitet er i top.

Prøv også at læse disse indlæg