Aldrig har det været lettere at slå en drømmeseng op

af Bjarne Søby

Den nye solseng eller drømmeseng Aida fra Westfield er så let at slå op og klappe sammen, at man ikke kan lade være med at spørge sig selv: Hvorfor hulen er der ingen, der har tænkt på det før?

Alle, der har prøvet at skulle klappe en drømmeseng op eller ned, kender til det. Først skal benenden og hovedgærdet klappes helt ned, så skulle benene klappes ind, og til sidste skulle selve sengen så klappes sammen. Og tøvede man bare det mindste i processen, blev en af låsepalerne aktiveret, så man skulle starte forfra igen. Det skal da også lige med, at man som regel og får en finger eller to i klemme i forsøget på at slå den op.

Den proces og den generelt ringe liggekomfort, har gjort at jeg gennem tiden har udviklet en nærmest antipati mod drømmesenge. Så da vi fik fremvist 2021 nyheder fra Westfield, fik den udstillede drømmeseng ikke meget opmærksomhed fra mig. Desuden syntes jeg den så underlig ud. Men det var der en grund til.

Westfield Aida har ved først blik en underlig konstruktion, men det er der en grund tilWestfield Aida har ved først blik en underlig konstruktion, men det er der en grund til

Annonce (læs mere efter annoncen)

Poul Erik fra Camper var ret insisterende på at vi skulle se på den nye Westfield Aida solseng, og som de høflige mennesker Ann Karina og jeg er, stoppede vi op for at tage et par billeder og lytte. Vi havde også lige fået en god frokost, så vi kunne vel næppe være andet bekendt.

Ca. 30 sekunder inde i præsentationen, overgav vi os totalt. Det underlige udseende skyldtes en genial konstruktion, der gør, at sengen kan slå op og ned på under 20 sekunder. Og det vel og mærke helt uden bøvl eller problemer.

Prøv lige at se videoen herunder:

Vi synes, det er mega smart. Og så ligger man virkelig godt i den. Den er meget fast, og både benende og hovedgærde kan indstilles i flere positioner.

Westfield Aida har stel i aluminium og stoffet er grå Duradore 3D. Den vejer 8,3 kg

Westfield Aida fylder ikke meget i sammenklappet standWestfield Aida fylder ikke meget i sammenklappet stand

Og så er den alsidig. Den kan benyttes som solseng både på camping og hjemme i haven eller på terrassen. Den kan også bruges til overnattende gæster, så en vejl. udsalgsprise på kr. 1.299,- synes jeg er rimelig.

Westfield Aida forventes snart på lager i Danmark, og Camper kan oplyse om nærmeste forhandler.

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar