Lonely Planet: Camping på Bornholm er verdensklasse for børnefamilier

af Bjarne Søby
bornholm

Bornholm blandt verdens 10 bedste campingferiesteder for børn

Det anerkendte rejsemagasinet Lonely Planet har udnævnt Bornholm til et af verdens 10 bedste steder at holder campingferie med børn.

Begrundelsen for udnævnelse af Bornholm er de meget fine sandstrande, der er perfekte for børn, og de gode campingpladser der ligger i umiddelbar nærhed i skovområder.

Bornholm er kommet i meget fint selskab med bl.a. Yellowstone nationalpark i USA, vestkysten på sydøen på New Zeeland, øerne Korsika og Sardinien i Middelhavet og Kruger Nationalpark i Sydafrika.

I en kommentar til udnævnelsen siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen:

“Det her er virkelig en udnævnelse ud over det sædvanlige, som Bornholm, Danmark og de danske campingpladser kan være meget stolte af. Naturen på Bornholm er ganske unik, og når den af “ikke danskere” bliver løftet op i det fine selskab, ja så kan det ikke blive bedre. Det, som vi selv kan tage æren for, er de gode bornholmske campingpladser, der ligesom de øvrige danske, ligger i toppen af de europæiske. Og den ære tager vi gerne. Fra Campingrådets side har vi i de senere år arbejdet meget seriøst med at hæve komforten og kvaliteten af de danske campingpladser, og det er jo rart, når også uafhængige udlændinge anerkender det.”

Pressemeddelelse

 

Prøv også at læse disse indlæg