Storfamilie snupper hele campingsæsonen i Camp-let

af Bjarne Søby
presse_camplet_03252010_1

Der er ekstra fortelt og to ekstra sovekabiner på den Camp-let Royal, som hele sæsonen skal huse familien Due på Sandskaer Strand Camping i Sønderjylland.

Camp-let teltvognen er i de senere år testet under ekstreme vejrforhold i Italien og i Østrig. Men det bliver i den kommende campingsæson, at vognen for alvor skal stå sin prøve, når en storfamilie på otte personer flytter ind og bliver fastliggere.

Fastligger-tilværelsen plejer at være campingvognenes domæne, men sådan skal det ikke være, mener Malene og Jørgen Due fra Gram i Sønderjylland. De er henholdsvis 38 og 39 år og forældre til en børneflok på hele 6. Det er Niels på 12, Jens på 11, Søren på 8, Karen 5, Dagmar på 3 og Peter på bare 3 måneder.

“Allerede da vi lærte hinanden at kende, var vi enige om, at vi gerne ville have fire børn. Siden er der så kommet et par stykker mere til. Hele familien har gennem de sidste 4-5 år været på sommerferie i to uger i Italien, hvor vi har lejet en lejlighed, men camping er det aldrig blevet til. Det er jo umuligt at betale sig til en campingvogn, som er så stor, at der er plads til os alle”, fortæller Jørgen Due.

presse_camplet_03252010_2
Der er rigeligt med plads til familie hygge.

Han er ansat hos Camp-let A/S og ideen med at skabe en mega-teltvogn kom nærmest ud af det blå. Jørgen drog hjem og forelagde ideen for Malene og ungerne, og så var det campingprojekt i skabet. Der er bestilt en forårsplads på Sandskaer Strand Camping ved Genner Bugt i Sønderjylland, så Camp-let’en får lov at stå i al slags vind og vejr fra påske og frem til skolernes sommerferie.

” Vi havde i forvejen bestilt to uger i Italien til sommer, men vi glæder os alle til weekender og mini-ferier ved vandet. Malene er selvstædig frisør og på barselsorlov i øjeblikket, men så snart hun begynder at arbejde igen, har hun også vagter på lørdage. Så kan hun enten køre hjem til salonen i Gram lørdag formiddag, eller vi alle venter med at køre, til hun er færdig. Sandskaer ligger jo ikke så langt væk”, fortæller Jørgen Due.

En Camp-let er udstyret med to sovekabiner med gode koldskumsmadrasser. Selvom man ligger godt, er der ikke plads til flere i kabinerne end to voksne, to børn og eventuelt en baby. Derfor er familiens Camp-let Royal forlænget i alle ender og kanter med to sovekabine og et ekstra fortelt. Alligevel skal der forventes en vis trængsel i teltet, når hele familien Due er bænket omkring campingbordet.

” Det tror jeg ikke bliver et problem. Derhjemme er vi jo også vant til at deles om pladsen” mener Jørgen Due.

Direktør i Camp-let A/S, Hans Jørn Nissen, har selv haft en af sine teltvogne med på skiferie i op til 18 graders kulde.

“Så jeg er ikke spor i tvivl om, at vognen sagtens kan holde til at være opslået konstant og tilmed i ydersæsonen, der traditionelt kan byde på et lidt mere bisset vejrlig. Vi har anvendt den samme konstruktion gennem mere end 30 år, og mange af disse vogne kører fortsat – enten med originale telte eller med nye Isabella-telte. Alligevel er det vigtigt, at vi konstant udfordrer vort eget produkt for på den måde at få ideer til, hvordan man måske kan gøre tingene endnu bedre”, siger Hans Jørn Nissen.

Pressemeddelelse.

 

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

 

 

Prøv også at læse disse indlæg