Midland Festival – 3 dage med en masse god musik og camping

af Bjarne Søby

3 dage med en masse god musik, events, cowboys & cowgirls, god mad, hygge og dejlige mennesker. Det er hvad du kan deltage i, når Midland Festival indtager Hasmark Strand Camping i maj. Og du kan sagtens havde børn eller børnebørn med.

Midland Festival er ikke som andre festivaler. Der tages udgangspunkt i den amerikanske Roots musik, og de mange beslægtede genrer. Du kan opleve country så kolorten driver ned af teltdugen, medrivende Americana musik og rock- og popmusik, der tvinger dig på dansegulvet, Du får det hele på Midland Festival – fra både danske og internationale artister. 

Men Midland Festival er meget mere end musik. Det er også god mad og drikke, fest, gode oplevelser sammen med venner, og minder der hænger ved i mange år. Og så er Midland Festival måske den mest luksuriøse festival i Danmark. Den afholdes nemlig på  luksuscampingpladsen Hasmark Strand Camping på Fyn. Her er indendørs badeland, wellness, gode spisesteder og bade- toiletforhold i topklasse.

3 dage med en masse god musik

Midland Festival har fokus på om Americana, Country og Roots-musik. Noget af musikken vil du med garati kunne synge med på, og du vil høre musik, du ikke kendte til i forvejen.  I alt 14 bands /artister vil optræde i løbet af torsdag, fredag og lørdag. Der er sammenlagt mere end 25 timers musik, og programmet er sammensat med tanke på, at give festivalgæsterne en så stor musikoplevelse som muligt. Programmet er varieret med både bands og artister fra Danmark, Europa og USA.

Du kan bl.a. høre:

 • Lisa McHugh (IRL)
 • Ivan Pedersen (DK)
 • Erin James (US)
 • Shane Chisholm & The Hillbilly Wax Museum (US)
 • Hilljacks (NO)
 • Music Road Pilots feat. Sarah Jory (NL)
 • The Young River (NL)
 • Ramblin’ Boots (NL)
 • Rebekka Thornbech (DK)
 • Memphis Boulevard (DK)
 • Cousin Hatfield (NL)
 • Southern Sound (DK)
 • Railwaymen (DK)
 • Hillbilly Approved (DK)

Der er lagt på den gode, afvekslende musik,og der er noget for enhver smag – uanset om du gerne vil lytte eller gøre brug af det store dansegulv. Du kommer med garanti derfra med gode minder og en masse god musik i ørene. F.eks. fra Lisa McHugh fra Irland

https://youtu.be/3DJXpXiBWvA

Midland Festival handler om Americana, Country og Roots-musik. I alt 14 bands /artister vil optræde i løbet af torsdag, fredag og lørdag. Der er sammenlagt mere end 25 timers musik, og programmet er sammensat med tanke på, at give festivalgæsterne en så stor musikoplevelse som muligt. Programmet er varieret med både bands og artister fra Danmark, Europa og USA. Arrangørererne prøver f.eks. at hente den ægte Nashville stemning til Hasmark med artister som Erin James og Shane Chisholm.

På Midland Festival kan du også opleve danske kunstnere. Ivan Pedersen (kendt fra Laban, Backsea, Moonjam m.fl.) spiller på festivalen som en del af hans 70 års jubilæums turné.  Her kan du høre sange fra hans lange karriere. Og hvem husker ikke sange som Hvor skal vi sove i nat og Gennem Ild og Vand. Her er en lidt ældre optagelse med Ivan med en sang, du med garanti kender 🙂

Lær at danse Linedance

I pauserne hvor der skiftes scene, vil der være undervisning i Linedance. Og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før. Der dygtige instruktører har udvalgt danse forbegynderel, da det også her gælder om at have det sjovt og få nogle gode oplevelser med hjem

Lær at danse Linedance på Midland FestivalLær at danse Linedance på Midland Festival

Mere end musik

På Midland Festival handler det ikke kun om musik. Det handler i ligeså stor grad om at være sammen med gode venner, have det sjovt sammen, hygge sig, spise god mad, og få en masse gode minder med hjem. 

Festival under ordnede forhold

Midland Festival har netop spurgt Hasmark Strand Camping om at afholde festivalen der, fordi campingpladsen har plads til både gæster og festival, samt der er ordnede forhold.

Festivalen byder på et bredt udvalg bands og artister indenfor genren Americana, Country og Folk. Publikummet til denne genre er typisk lidt mere modent, og stiller derfor store krav til faciliteter samt bade/toilet forhold. Og de krav kan Hasmark Strand Camping indfri til fulde. 

Det er nok ikke luksuscamping, de fleste forbinder med festival-camping. Men samarbejdet mellem Hasmark Strand Camping og Midland Festival gjorde sidste år op den indstilling. Mange af gæsterne på Midland Festival sidste år var overraskede over hvor rent, lækkert og pænt der var gennem hele festivalen på Hasmark Strand Camping.

Da vejret i maj måned kan være ustabilt, bliver festivalen afholdt i et stort telt, der opstilles til lejligheden. Om nødvendigt opvarmes teltet, så man kan altså være i ly for både regn, kulde og vind, hvis vejret ikke lige skulle arte sig.

Festival med badeland og Wellness

Det er ikke kun når det gælder bade- og toiletforhold at Hasmark Strand Camping har forhold i topklasse. Midland Festival 2020 bliver nok en af de få festivaler i Danmark, der også kan prale med indendørs badeland og wellness, for de faciliteter kan Hasmark Strand Camping nemlig også tilbyde.

Det indendørs badeland på Hasmark Strand CampingDet indendørs badeland på Hasmark Strand Camping

 

hasmark 201801 06Samarbejdet med Hasmark Strand Camping betyder, at Midland Festival kan tilbyde både musik, badeland og wellness 🙂

Og skulle man ikke selv orke at lave mad er der – udover madboder på selv festivalområdet – også en restaurant på campingpladsen.

midland 2019 sentiment falls 01Midland Festival har vokseværk til næste år. Festivalen udvider med en dag med og mere musik.

Midland Festival er en af de billige festivaler i Danmark, og afholdes på Hasmark Strand Camping på Fyn i perioden 14 – 16 maj 2020.

 • Partoutbillet til 3 dage: 795,- kr
 • Partoutbillet til 2 dage: 695,- kr.
 • Billet fredag: 495,- kr.
 • Billet lørdag: 545,- kr.

Alle billetter tillægges et gebyr på 20,- kr.

Yderligere oplysninger om festivalen og campingpladsen findes her:

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Så er det – IGEN – tid til at skifte fortelt!

Er du også træt af at skulle skifte fortelt to gange om året? Det behøver du ikke længere. Med et StandBy telt fra Svensk Telt, skal du aldrig mere brug tid på at skifte fortelt
Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar