Vind billetter til Ferie For Alle 2023

af Pressemeddelelse

Det er årets største event for campister. 13 haller fyldt med camping og ferieoplevelser på Ferie for Alle 2023 i MCH Messecenter Herning 24. – 26. februar. Og du kan vinde billetter til messen her.

Ferie for Alle er stedet, man mødes. Det er centrum for hele campingbranchen. Man kan se masser af trends,  produktnyheder og gå på opdagelse blandt nye campingvogne og spændende campingpladser.

Stort set samtlige mærker af campingvogne, autocampere, telte på det danske marked samt alverdens udstyr og campingpladser i ind- og udland kan opleves på Ferie for Alle. Her kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information om campingvogne, autocampere, telte osv., som de søger.

Skandinaviens største feriemesse er meget andet end camping og rejser. Den er også lig med stribevis af inspirerende aktiviteter. Messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023, byder på både legeland, quiz, foredrag og underholdning – samt universerne Outdoorshow, Dansk Golfshow og Cykler for Alle, hvoraf førstnævnte i år er næsten dobbelt så stort som sidste år.

Vind billetter

I samarbejde med MCH Messecenter Herning bortlodder vi 10 x 2 stk. billetter til messen. Du deltager i konkurrencen ved at

Vi trækker en vinder d. 20. februar. Vi trækker lod om 10 x 2 stk. billetter blandt alle der deltager i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere får direkte besked via Facebook eller Instagram.

Gode traditioner og vintercamping

Allerede inden Ferie for Alle åbner dørene i MCH Messecenter Herning er en trofast skare af campister på plads uden for messeområdet. Vintercamping under campingmessen er et populært trækplaster, og igen i år er der mulighed for at tage et weekendophold på vintercampingpladsen bag messecentret, der ligger bare få minutters gang fra campinghallerne. Vintercamping arrangeres af DCU og MCH og kan både bookes på forhånd, ligesom man kan møde op og få adgang.

Prøv også at læse disse indlæg