Musikoplevelser for børn på Blomberg Børnefestival 2014

af Bjarne Søby
presse blombergboernefestival 01

Smid teltet i bagagerummet eller hægt campingvognen på krogen, når Ærø slår broklappen op for børn og unge i alderen 3-17 år og deres familier. Få en fantastisk oplevelse for hele familien når Danmarks smukkeste og sejeste musikfestival, bliver afholdt den 4. – 5. juli 2014.

Besøg en af Ærøs campingpladser

Der er flere campingpladser på Ærø, så mulighederne er mange. Man kan kombinere festivallen med sommerferien, eller man kan lave det som en hyggelig campingweekend. Her kan nævnes Ærøskøbing Camping, Søby Camping og Marstal Camping.

Musikhygge for alle aldre

I det historiske Ærøskøbing ved vandrehjemmet Villa Blomberg, vil Danmarks børn få muligheden for at deltage i Blomberg BørneFestival. Det er en musikfestival hvor børnene får mulighed for at være medskabende og indgå i musikalske konstellationer på tværs af geografi, køn og alder. Der skal optrædes og opleves som solister eller med eget band, og sammen med festivalens workshopbands.

Blomberg BørneFestival opfordrer og udfordrer til fællesskab, udfoldelse, kreativitet, samspil og massevis af sublim musikunderholdning. Der vil være to scener. På den Store scene vil være der hvor familien kan opleve forskelligartede koncerter, med landskendte musikere samt lokale.

Se frem til at møde

• Katrine Bille fra Ramasjang
• Kalles Danmarkstour
• Vinderen af MGP 2014 Emma Pi.

presse blombergboernefestival 02Du kan møde Katrine Bille fra Ramasjang

presse blombergboernefestival 03Kalles Danmarkstour ligger også vejen forbi

Lille Scene er åben for alle børn. Her vil der være mulighed for unplugged at optræde for et stort publikum. Man kan desuden tilmelde sig musik-workshops. Der vil man kunne finde professionelle instruktører som man kan øve dansetrin med, få pudset sit talent af eller lave sine egne instrumenter

Ideen til festivallen

Foreningen Fest og Events for Ærøbørn ligger bag ideen til Blomberg Børnefestival. Foreningen har med stor succes afholdt fester og koncerter for børn på Ærø, siden januar 2013. 

Ærøs gamle maritime traditioner ligger i fin tråd med, at man altid har opfordret til at søge inspiration nationalt, men også lokalt.

Blomberg BørneFestival giver en unik fælles oplevelse for hele familien, som ikke fås andre steder. Det er en musikfestival for alle Danmarks børn og deres familier. Hvor de kan nyde hinanden selskab, være sammen om musik, tid, smuk natur og ro.

Klik her og læs mere om Blomberg BørneFestival 
Besøg Ærøskøbing Campings hjemmeside klik her 
Besøg Søby Campings hjemmeside klik her 
Besøg Marstal Campings hjemmeside klik her

 

Prøv også at læse disse indlæg