Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ny legeplads på Falster Familiecamping

af Bjarne
Active Image

Falster Familiecamping er et paradis for børn. Og nu har de endda fået en ny legeplads at boltre sig på.

Vi har tidligere været gæster på Falster Familiecamping, og oplevet hvor godt børn har det på den campingplads. Og det siger noget om ledelsens indstilling til børnene på campingpladsen, at de har prioriteret en ny legeplads højt.

Den ny legeplads er nu på plads, og er med det samme blevet et naturligt samlingspunkt for de mindre børn på campingpladsen.

Image 

Legepladsen er fra firmaet Lars Laj, og indeholder rutsjebane, købmand, gangbro, udkigstårn, kravlerør, edderkoppenet, rebstige, klatretov, armgang, brandmandsstang og meget mere. Legepladsen overholder naturligvis alle gældende sikkerhedskrav for godkendte legepladser. De er udlagt et faldunderlag (faldsand). Dette dækker hele underlaget under legepladsens faste rammer.

Campingpladsen har desuden indkøbt en masse store byggeklodser (290 for at være helt præcis) i forbindelse med den ny legeplads. Så kun fantasien sætter grænser for små bygmestres udfoldelsesmuligheder.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi er sikre på, at den ny legeplads nok skal blive en stor succes.

Læs mere på Falster Familiecampings egen hjemmeside

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg