Optakt til Sommertur ’09

af Ann Karina
Sommertur '09


Denne sommer skal vi rejse rundt i Danmark og besøge mange spændende campingpladser og seværdigheder. Danmark er et fantastisk ferieland med rigtigt meget at byde på af både smuk natur og sjove og spændende oplevelser.

Vi glæder os til at være sammen som familie og vi glæder os til at vores nye campingvogn skal være vores hjem i 7 uger.

Det er altid en speciel oplevelse at rejse rundt i Danmark. På den ene side er du ude og få en masse nye oplevelser og se en masse nye ting, men på den anden side er du på hjemmebane. Du kender sproget, ved hvilke supermarkeder der er bedst og billigst at handle i, du behøver ikke at hele tiden skulle regne den fremmede valuta om til danske kroner og du ved som regel om du kører i den rigtigt retning – selv om du ikke bruger din navigator. Danmark er nyt og spændende og samtidigt velkendt.

Sommertur '09
Vi besøger først TopCamp Nordstrand Frederikshavn – en moderne plads med egen Palmestrand

Vi tyvstarter dog vores sommertur lidt allerede i næste uge (15 – 19/6). Der skal vi en tur til TopCamp Nordstrand Frederikshavn. TopCamp Nordstrand byder på en af Nordjyllands bedste badestrande – endda med palmer. Derudover har de super faciliteter, svømmehal samt et stort indendørs legeland. Vi skal dog ikke afsted i vores egen campingvogn.

I kan se sommerens program for TopCamp Nordstrand Frederikshavn ved klikke her

Sommertur '09
Det er denne Sunlight fra Møllegårdens Camping, vi skal på tur til Frederikshavn med

På denne tur skal vi teste en Sunlight 55 D fra 2008, samt et DWT Fiesta 300 fortelt. Sunlight 55 D er en familievogn med både køjer, fast seng og siddegruppe. Og så er der springmadrasser i alle senge – også køjerne. Vi glæder os rigtigt meget til at prøve denne vogn og til at besøge TopCamp Nordstrand.

Sommertur '09
Western Camp på Lolland har et væld af aktiviteter for børn. Her er det Line, der lærer at kaste med Lasso

Vores 7 ugers tur starter med et besøg på Lolland. Her skal vi tilbringe 10 dage i Country and Western style (27/6 – 7/7). Vi skal besøge Western Camp i Kramnize ved Rødby. Vi har besøgt pladsen en gang tidligere og havde et rigtigt dejligt ophold. Det er en plads med liv og glade dage og masser af underholdning for børn og voksne i alle aldre.

Sommertur '09
Om aftenen er der Line Dance og Country musik

I kan se sommerens program for Western Camp ved at klikke her.

Efter vores ophold på Lolland går turen til det Sønderjyske. Her skal vi være fra d. 7 – 18/7. Nærmere bestemt TopCamp Frigård Camping i Kruså.

Sommertur '09
Frigård Camping i Kollund – en rigtig dejlig campingplads med aktiviteter for børn og voksne gennem hele sæsonen.

Frigård Camping er ligeledes en plads med masser af liv og aktivitet. De har super moderne badefaciliteter, pool og ligger få minutter fra stranden. De har nogle rigtigt lækre hytter og deres parceller er af god størrelse. Og så ligger de meget få kilometer fra den Dansk/Tyske grænse så der bliver rig anledning til at proviantere.

Sommertur '09
Når man nu er i det sønderjyske er et besøg ved Dybøl Mølle næsten obligatorisk

Fra det Sønderjyske går turen til Århusområdet hvor vi skal bo på Ajstrup Strand Camping. Her ankommer vi d. 18/7 og bliver der indtil d. 29/7.

Sommertur '09
Solnedgang ved Ajstrup Strand Camping

Ajstrup Strand Camping har også rigtigt meget at byde på. beliggenheden, kun 15 km fra Århus, Nye servicebygninger og meget tæt på stranden. Hele sommeren kører Ajstrup Strand Camping Camping Kids Club, hvilket er et aktivitets program for børn og unge som vi kender det fra campingpladserne sydpå.

Sommertur '09
Ajstrup Strand Camping ligger lige ned til stranden

Efter vores ophold ved Danmarks næststørste by, går turen igen Nordpå. Nu skal vi til det naturskønne Nordjylland hvor vi skal besøge Klim Strand Camping.

Sommertur '09
Klim Strand Camping ligger lige ned til Vesterhavet

Her skal vi være fra d. 29/7 til d. 9/8. Klim Strand Camping er en rigtig luksusplads der byder på alt fra wellness med forskellig slags selvforkælelsesprogrammer til den aktive ferie med vandre eller rideture langs Vesterhavet. Klim Strand Camping er en 5 stjernet plads med alt hvad det byder på af luksus. Klim Strand har selvfølgelig også aktiviteter for børn, unge og voksne.

Sommertur '09
Sissel elsker vinden og bølgerne ved Vesterhavet

Den sidste uge af vores tur går sydpå igen. Nu skal vi til Danmarks vestligste punkt, Blåvand. Her skal vi bo på Hvidbjerg Strand Feriepark, der også er en rigtig luksus plads med 5 stjerner

Sommertur '09
Det tropiske badeland på Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark har rigtigt meget at byde på. Ud over at pladsen ligger kun 200 m fra Vesterhavet, der indbyder til alt fra drageflyvning til vandpjaskeri, har pladsen et stort tropisk badeland, wellness og masser af legepladser og aktiviteter for børn. Både campingpladsen og området har rigtigt meget at byde på.

Vi glæder os rigtigt meget til vores tur rundt i Danmark. Vi vil løbende bringe artikler og blogindlæg fra vores ophold på de forskellige pladser. Vi vil ligeledes lave en masse video som I kan glæde jer til at se på AltOmCamping.dk på et senere tidspunkt.

Sommertur '09
Vi glæder os til at vise vores børn hvor dejligt et land Danmark er

Hvis I har en god historie at fortælle, eller bare har lyst til at hilse på, syntes vi I skal kigge forbi. Vi giver gerne en kop kaffe. Hvis I planlægger et besøg, så send os dog lige en mail eller en besked via vores besked system. Det ville være drøn ærgerligt hvis vi var på tur nettop den dag I havde lyst til at besøge os.

 

Prøv også at læse disse indlæg