På tur i en Hymer Free S600

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Hymer Free S600 autocamper i Danmark. Den er lidt speciel, og allerede på første dag imponerer den på flere områder.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp.

Vores første stop er Løgismose Strand Camping. Når vi låner en autocamper, campingvogn, van eller andet, har vi selv alt med hjemmefra. Så hver gang, er det som at indrette sig og flytte ind i noget nyt. Hvor skal alting være, er der nu plads nok, og hvor er det mest praktisk at placere tingene? Derfor kører vi altid ind på en campingplads første nat. Her sætter vi god tid af til at organisere os og komme på plads.

For os er det meget vigtigt at vi føler os hjemme. Derfor, selvom vi får tilbudt at låne ting som service mm, har vi altid vores eget med. Det betyder selvfølgelig også lidt ekstra arbejde. Men det giver os også en dejlig ro i løbet af den periode vi skal teste f.eks. en van eller andet. Det er bare bedst med ens egne ting omkring en.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Turen i denne Hymer Free S600, er som sagt startet på Løgismose Strand Camping. En smukt beliggende campingplads med rigtigt gode faciliteter. 

Næste dag kørte vi videre, men vi skulle lige forbi en enkelt seværdighed på vejen videre. Og her er det jo super fedt med en kompakt van som denne Hymer Free S600. Den fylder ikke meget mere end en personbil på vejen, og den kan nemt parkeres foran det man nu vil se på vejen. Det giver gode muligheder for at opleve ting på turen fra a til b.

Vi er nu kommet på plads i vores lånte Hymer Free S600, og glæder os til en uge med hygge, afslapning og gode oplevelser. Vi er i ydersæsonen hvor vejret er omskifteligt, så det bliver spændende at se, hvordan den fungerer.

Her kan du se den første video fra vores tur:

Du kan få flere oplysninger om Hymer Free S600 hos Autocamp, der er forhandler at bl.a. Hymer autocampere i Danmark.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye regler for gasinstallationer i campingvogne

I henhold det Danske gasreglement er reglerne blevet skærpet for installationer i campingvogne og autocampere blevet skærpet. det betyder blandt andet at…

Læs mere her >>>


0 kommentar
1

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar