På tur i en Hymer Free S 600 – Bycamping

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Hymer Free S600 autocamper i Danmark. Vi er kørt til Ebeltoft, for at gense en skøn by og en dejlig campingplads.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp.

Vi er på tur i en Hymer Free S 600. Det er en autocamper af VAN-typen – dvs. den er bygget ind i en kassevogn. Det giver nogle fordele i forhold til almindelige autocampere. Især at den ikke er større end at den kan komme frem næsten overalt.

Men selv om den er kompakt, så er den lige så godt udstyret som en hver anden autocamper. Der er varme, der er vand, bad og toilet, og den har batteri. Så vi er faktisk fuldstændig uafhængig af ydre forhold. vi kan campere hvor som helst – og det endda i høj komfort. 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi behøves ikke tilslutning til strøm, da vi selv har al den strøm vi skal bruge. Vi behøves ikke adgang til toilet og bad – det har vi i camperen. Og vi kan tage på tur i april måned, hvor temperaturen om natten nærmer sig frysepunktet, for vi har varme i camperen. Vi er fuldstændige frie til at overnatte hvor vi vil.

Vi er nu kørt til Ebeltoft Strand Camping i Ebeltoft. Det er en dejlig campingplads. Den ligger direkte ned til vandet, har fine faciliteter, og så er alt rent, pænt og meget velholdt. Ud over at ligge tæt på stranden, så er Ebeltoft by også inde for gåafstand. Så vil man se den smukke og idylliske by, er Ebeltoft Strand Camping en oplagt base.

Du kan se mere til vores Hymer Free S 600 Van, Ebeltoft og Ebeltoft Strand Camping i denne video fra vores tur:

Du kan se mere om den Hymer autocamper, vi er på tur i, hos Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar