Annonce (læs mere efter annoncen)

På tur i en Hymer Free S600 autocamper

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Hymer Free S600 autocamper i Danmark, men vores tur er snart slut. Men på vej tilbage til Autocamp, var det lige en ting, vi ville se. 

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp.

Vi er på tur i en Hymer Free S600. Det er en autocamper af VAN-typen – dvs. den er bygget ind i en kassevogn. Det giver nogle fordele i forhold til almindelige autocampere. Især at den ikke er større end at den kan komme frem næsten overalt.

Men selv om den er kompakt, så er den lige så godt udstyret som en hver anden autocamper. Der er varme, der er vand, bad og toilet, og den har batteri. Så vi er faktisk fuldstændig uafhængig af ydre forhold. vi kan campere hvor som helst – og det endda i høj komfort. 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi behøves ikke tilslutning til strøm, da vi selv har al den strøm vi skal bruge. Vi behøves ikke adgang til toilet og bad – det har vi i camperen. Og vi kan tage på tur i april måned, hvor temperaturen om natten nærmer sig frysepunktet, for vi har varme i camperen. Vi er fuldstændige frie til at overnatte hvor vi vil.

Oplevelser undervejs

Vi er på vej tilbage til Autocamp i Låsby for at aflevere vores lånte Hymer Free S600 autocamper. Men på vej dertil var der lige en ting, vi ville se. Så vi tog en lille omvej for at se den genfundne bro. Vi har tit hørt den omtalt og set skilte til den, men vi havde aldrig selv set den. Men det skulle vi så nu.

Du kan se mere til vores Hymer Van, den genfundne bro og det, at opleve ting og steder undervejs  i denne video fra vores tur:

Du kan se mere om den Hymer autocamper, vi er på tur i, hos Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar