Pladser til autocampere på danske campingpladser

af Ann Karina
Pladser til autocampere på danske campingpladser

Alle danske campingpladser med 2 eller flere stjerner er i gang med eller planlægger at anlægge p pladser til autocampere. Det sker for at imødekomme et stort ønske fra mange ejere af autocampere, der gerne vil have tryghed ved at være i nærheden af en campingplads. P pladserne indrettes uden for bommen på campingpladserne, så det er muligt at komme på alle tidspunkter af døgnet.

I forbindelse med det nye campingreglement, der blev indført sidste år, blev der opfundet et nyt begreb ”p pladser til autocampere”. De danske campingpladser indfører nu de nye p pladser på alle campingpladser med 2 eller flere stjerner.

”Tanken med de nye p pladser er, at autocampere på farten kan få sig en tryg pause i nærheden af en campingplads, der kan tilbyde de evt. faciliteter, som mange autocampere efterspørger. Men hvis behovet kun er en tryg p plads, ja så skal der ikke betales for yderligere faciliteter.”, siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

De nye p pladser henvender sig til ejere af autocampere, der flytter sig meget eller kun efterspørger få eller ingen faciliteter.

En anden gruppe autocampere, der også er stærkt stigende, er de autocampere, der har samme adfærd som ejere af campingvogne eller telte. Ejerne af disse autocampere ønsker alle faciliteterne på de danske campingpladser som f.eks. gode badeforhold eller legeplads til børnene præcis på samme måde som ejerne af campingvogne eller telte.

Kilde: Campingrådet

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg