Så skal vi igen prøve livet som fastligger

af Bjarne Søby
Jelling Familie Camping

Efter laaaang tid på venteliste, er vi endelig blevet tilbudt en fastliggerplads på Jelling Familie Camping.  Vi glæder os, og det er flere grunde til.

Jelling Familie Camping er en hyggelig campingplads, og den er populær. Det skyldes både forholdene samt aktiviteterne på campingpladsen, og at den ligger centralt i Jylland. Den er derfor et godt udgangspunkt for seværdigheder i Jylland. Vi holder meget af Jylland. Vi har set og oplevet meget der, men vi har stadig meget til gode. Og netop til det ligger Jelling Familie Camping helt perfekt.

Familiecampingjelling 05

Vi har tidligere besøgt campingpladsen, og skrevet om den. Du kan læse vores artikel fra pladsen ved at klikke her.

Men der en grund mere. Vi har flere venner, der allerede ligger fast på Jelling Camping, og dem kommer vi nu til at se mere til. Men ikke nok med det. Selv om vi er ’Københavnere’, så er alligevel flere jyder, der godt vil kendes ved os. Sagt på en anden måde. Vi har mange dejlige venner i Jylland, og dem kommer vi også til at se mere til nu.

Flot nyt køkken
Der er fine faciliteter på Jelling Familie Camping. Her er det et af de ny-istandsatte køkkener

Vores opstilling på Jelling Familie Camping skal også bruges til at lave artikler og videoer. Egnen omkring campingpladsen er både smuk og spændende, og Jelling er spækket med historie. Det er ikke for ingenting at byen også kaldes for Danmarks dåbsattest. Men vores opstilling vil også fungere som ‘testcenter’ for campingudstyr. Det glæder vi os også til.

Vi skal stadig ud og rejse og opleve ting

Selvom vi nu bliver fastliggere, så betyder det ikke, at vi holder op med at rejse. Tvært imod. Vi har længe haft en drøm om at sætte en ældre campingvogn i stand, og så tage på ture med den. Det projekt bliver nu til virkelighed.

Så nu er vi på udkig efter en vogn på under 1400 kg, fri for fugt og ellers i nogenlunde stand. Så snart vi har fundet den rigtige vogn, går vi i gang med at sætte den i stand. Vi har mange ideer og du vil kunne følge med i processen her på bloggen.

Vi glæde os vildt – både til at sætte en campingvogn i stand og til at tage på rejser med den. 

Så det er sådan set den overordnede plan for 2022. Det bliver mega spændende, og vi kommer en masse på camping. Det bliver ikke bedre end det.

Prøv også at læse disse indlæg

1 kommentar

Søren K. Pedersen 26. oktober 2021 - 19:22

Det er jo perfekt hvis vi skal finde tid og lokation til billeder af Madam Blå…

Velkommen til Jylland

Du kan ikke kommenterer