Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Sommertur ’09: Frigård Camping, Del 4

af Bjarne Søby
Frigård Camping, Del 4

Arrangementerne på Frigård Camping er ikke kun til børn. Der er også tænkt på de voksne. Flere gange om ugen er der levende musik eller anden underholdning på torvet foran receptionen. Her kan campingpladsens voksne gæster så lytte til musik og få sig en ‘sving-om’

På torvet er der udspændt solsejl hen over de mange borde og bænke. Der kan man så sidde i skygge og lytte til musikken. Vil man hellere sidde ude i solen, så er der også mulighed for det – enten på kanten til legepladsen eller på en af terrasserne foran aktivitetshuset.

Under vores ophold på Frigård Camping underholdt duoen Dreaming Eyes med et udvalg af populære sange. Skal jeg være helt ærlig, så var det ikke lige mig. Det virkede lidt kedeligt og monotont. Men det betød nu heller ikke noget. Det som man i virkeligheden var gået op til torvet for, var jo for at hygge sig sammen med de andre gæster på campingpladsen – ikke for at være til koncert.

Frigård Camping, Del 4
Dreaming Eyes spillede op til dans

Annonce (læs mere efter annoncen)

Hvis det er muligt, deltager vi gerne i sådanne fællesarrangementer. Dels elsker Sissel at komme ud og opleve ting, og dels er det en god lejlighed til at sludre med andre campister og lære nye mennesker at kende.

Frigård Camping, Del 4
Linedance gruppen Just Us

Sissel holder også meget af at lytte til musik. Og det var der masser af da Linedance gruppen Just Us underholdt på Frigård Camping. Det var – igen – et arrangement, der trak mange op på torvet. Just Us underholdt dels med eksempler på deres kunnen, og dels gjorde de et ihærdigt forsøg på at lære os campinggæster et par simple danse.

Frigård Camping, Del 4
Rigtig mange var mødt op da der stod Linedance på programmet

Frigård Camping, Del 4
og der blev kæmpet hårdt for at lære at danse Linedance

Jeg beundrer den tålmodighed og den overbærenhed som Just Us udviste i det forsøg.

Frigård Camping, Del 4
Instruktøren udviste stor tålmod i forsøget på at lære os campister at danse Linedance

Men de fleste arrangementer på Frigård Camping er nu rettet mod børnene på campingpladsen. Mange af arrangementer kan også forældrene deltage i, og på den måde have nogle sjove oplevelser sammen med ens børn.

Frigård Camping, Del 4
Snobrødsbagning i Hullet

Et af de mere stilfærdige, er snobrødsbagning i Hullet. Men efter vores mening, er det en af de hyggeligste aktiviteter på Frigård Camping. Her kan børn (og deres forældre) hygge sig mens de bager snobrød over glødende kul.

Frigård Camping, Del 4
Børnene hygger sig gevaldigt med at bage snobrød.

Frigård Camping har en af de længste pladser til bagning af snobrød, som vi nogensinde har set.

Frigård Camping, Del 4
Måske Danmarks største snobrødsbagningplads? :o)

Vi vil anslå, at der med lethed kan sidde mere end hundrede personer og bage snobrød på samme tid.

Arrangementet er – som mange andre arrangementer – gratis for campingpladsens gæster. Campingpladsens personale sørger for pinde, dej og saftevand, og at alle kommer til. Vi synes at holdet bag aktiviteterne på Frigård Camping fortjener stor ros for deres engagement og evne til på en meget diskret måde at underholde børn såvel som voksne.

Frigård Camping, Del 4
Personalet bag Frigårds Campings aktiviteter gør et stort arbejde for at skabe spændende arrangementer

Et andet sted, hvor man også hygger sig sammen – både med sin familie og de øvrige gæster på Frigård Camping – er i de store ude-køkkener på terrassen foran Servicebygning 3.

Frigård Camping, Del 4
Udekøkkenet foran Servicebygning 3

Her er som tidligere nævnt plads til at grille, lave mad og vaske op. Alt sammen ude i det fri i skyggen af et kæmpe solsejl.

Frigård Camping, Del 4
Det er sjovt og hyggeligt at lave mad i det fri

Det er svært at undgå at komme i kontakt med andre, når man står side om side i det fri og laver mad, griller eller spiser. Godt nok har Frigård Camping nogle meget flotte indendørs køkkenfaciliteter, men det er altså specielt at lave mad i det fri.

Frigård Camping, Del 4
Der er også plads til at spise sin mad ved udekøkkenet

Er man ikke til at campere i campingvogn, telt eller lignende, så er det stadig muligt at opleve campinglivets glæde på Frigård Camping. Her er der nemlig udlejning af hytter hele året. Der er hytter til både rygere og ikke-rygere samt hytter hvor ens hund er velkommen ganske gratis. Alle hytter udstyret med fjernsyn med indbygget DVD.

Der er flere forskellige hyttetyper her på Frigård Camping. Disse er:

Rød 4-stjernet 5 personers hytte
Hytte med hems, køkkenniche, spiseplads, sofaarrangement med soveplads til 2 personer.

Frigård Camping, Del 4

Blå 4-stjernet 5 personers hytte
Nymalet og nyindrettede med enkeltseng, hems, køkkenniche, spiseplads og sofaarrangement med to sovepladser.

Frigård Camping, Del 4

Blå 4-stjernet 6 personers hytte
Nymalede og nyindrettede med køjesenge, hems, køkkenniche, spiseplads og sofaarrangement med to sovepladser. Disse hytter er nemt tilgængelige og indrettet så adgangen og pladsen i stuen er indrettet kørestolsvenligt.

Frigård Camping, Del 4

5-stjernet 6 personers hytte
Findes både som ryger og røg- og husdyrfri hytter. Hytterne er på 25 m², med eget toilet og bad, seperat soveværelse og hems med kik til stjernerne. Hytterne har en rummelig stue, hems stort køkken og overdækket terrasse med gode læforhold. Denne hytte er af campingpladsens bedste standard mht. beliggenhed, materialevalg og indretning

Frigård Camping, Del 4

5-stjernede hytter “EXTRA”!
De nye hytter er 25 m2, har toilet og bad. Opholdsstue med fladskærms TV med DVD, soveværelse med dobbeltseng, hems med to sovepladser og moderne køkken med rigtig ovn og opvaskemaskine! Hytterne er indrettet til 4 personer og er røg- og husdyrfri.

Frigård Camping, Del 4

På trods af sin størrelse, er Frigård Camping en meget hyggelig campingplads. Medmindre man sætter sig for at spadsere hele campingpladsen rundt, mærker man ikke til campingpladsens store størrelse. Vi har haft en dejlig tid her på Frigård Camping. Vi har hygget os, fået slappet af, og været på ture i det spændende grænseland. Mens vi har været her, har vi snakket med mange andre, der har det på samme måde som os.

Frigård Camping, Del 4
Der er plads til at slappe af og hygge sig på Frigård Camping

Vi skal nu videre på vores sommertur rundt i Danmark, og må derfor sige farvel til Frigård Camping. Heldigvis har Frigård Camping åbent hele året, så der er rig mulighed for at finde tid til at besøge denne dejlige campingplads igen.

Frigård Camping, Del 4
Så er forteltet pakket, og vi nyder vores sidste aften på Frigård Camping under vores Shadow Markise.

 

Links:
Hjemmeside: Frigård Camping
Gå til del: 1234

 

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar