Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Skønne slotte og borge langs Weser

af Ann Karina

En af Tysklands utallige turistveje er Weserrenæssance-ruten, en ca. 350 km lang bilrute, der starter i Bremen og ender i Hannoversch Münden.

I det 16. og 17. århundrede oplevede Weserregionen et kæmpe byggeboom i renæssancestil. Mens mange bygningsværker i Sydtyskland blev forvandlet til barokbygninger efter trediveårskrigen, blev renæssancen for størstedelens vedkommende bevaret i Nordtyskland. Da områderne kom sig langsommere efter krigens voldsomme ødelæggelser, manglede man simpelthen penge til en arkitektonisk fornyelse.

Derfor er der bevaret langt flere renæssancebygninger i Weserområdet end i resten af Tyskland. Den økonomiske opblomstringstid før trediveårskrigen gav god grobund for de intensive byggetiltag mellem 1520 og 1620, hvor en pengestærk adel og et velhavende borgerskab opførte en lang række slotte, rådhuse, beboelseshuse og herregårde enten i sten eller bindingsværk.

Den tyske Eventyrvej strækker sig også på et langt stykke langs Weserfloden igennem byer og landskaber, der alle har tilknytning til vigtige stationer i Brødrene Grimms liv og deres fantastiske historier med rod i folkeeventyr, sagn, myter og legender.

Læs mere på www.weserbergland-tourismus.de

Annonce (læs mere efter annoncen)

Pressemeddelelse

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg