Tossetræf ’09

af Ann Karina
Tossetræf 2009


I Kr. Himmelfartsferien blev der for andet år i træk afholdt ‘Tossetræf’. Det er et helt unikt træf, hvor campister mødes på tværs af andre interessegrupper som f.eks. DCU, DCK o.l.. Man mødes kun med et formål – nemlig at mødes og hygge sig sammen.

Tossetræf 2009
Som det kan ses på billedet er der ikke tale om en af de allerstørste campingvogne

Tossetræf 2009
Da den nyindkøbte Hymer ikke er så stor, så blev der serveret små pølser og øl/vin i små glas

Tossetræf 2009
og meget små hotdogs

Tossetræffet blev afholdt for første gang i Kr. Himmelfartsferien 2008. Ideen om et træf blev til på baggrund af debatten på Dansk Camping Forum. Her har en gruppe campister gennem længere tid snakket om alt mellem himmel og jord, og tonen var så god, at flere fik lyst til at mødes i det virkelige liv også.

At træffet blev navngivet ‘Tosse Træf’, skete nærmest ved en tilfældighed. Tonen på Dansk Camping Forum kan til tider – med et mildt udtryk – være tæt på vanvittig. Dette er bestemt ikke negativt ment. Humoren er altid til stede, og diskussioner tager tit en drejning, som man bestemt ikke ser i andre debatfora. Man kunne let få det indtryk, at det er ‘tosser’ , der debatterer der, men det er nu langt fra tilfældet. Men med den uhøjtidelighed og selvironi, der hersker på Dansk Camping Forum, foreslog en bruger på Dansk Camping Forum at træffet skulle navngives ‘Tosse Træf”. Og sådan blev det.

Vi var med på træffet i 2008, og det var et af vores bedste træf til dato. Vi var derfor meget spændte på, om dette års træf ville blive en ligeså stor success.

Tossetræf 2009
Vores plads på Tossetræf ’09

Men vores tvivl var ubegrundet. Tossetræf ’09 var om muligt endnu hyggeligere og sjovere end sidste år.

Tossetræf 2009
Vi havde den smukkeste udsigt ud over Storebælt

I år mødtes vi på Tårup Strand Camping på Fyn. Her havde vi fået et hjørne for os selv, hvor de ca. 15 fremmødte vogntog kunne ligge samlet. Sædvanen tro hyggede man sig på en dejlig uformel måde.

De fleste af deltagerne var gengangere fra sidste år, men der var da også et par nye ansigter imellem deltagerne. Det var dejligt dels at kunne genopfriske gamle venskaber og skabe nye.

Tossetræf 2009
Nogle af Grill-holdets medlemmer checker om kødet er klart

Tossetræf 2009
Snakken går inden man går til bords.

Traditionen tro mødtes man lørdag aften til fællesspisning. I år stod deltagerne selv for madlavningen og i fællesskab blev der grillet stege og lavet salat. Det udartede sig til en meget underholdende aften med god mad, levende musik og underholdende indslag. Det giver ingen mening, at genfortælle hvad der foregik der. Den stemning kan nemlig ikke beskrives.

Tossetræf 2009
Fællesspisning lørdag aften.

Vi havde igen i år nogle dejlige dage i samvær med de andre ‘Tosser’. Og vi kommer helt sikkert igen til næste år.

Jeg skal også lige tilføje, at selvom min familie og jeg deltager på Tossetræf, så har AltOmCamping.dk og Tossetræffet intet med hinanden at gøre. Tossetræffet arrangeres af campister, der har lyst til at mødes, og opgaven med at arrangere træffet går på skift mellem ‘Tosserne’. Som nævnt, så har ‘Tosserne’ deres eget forum, nemlig www.vores-forum.dk/camping. Det er der du kommer i kontakt med ‘Tosserne’, og det er der, du kan læse mere om Tossetræf.

Links:
Hjemmeside: Tosse-forum
Send til Facebook  

Prøv også at læse disse indlæg