Camping-TV: Feriepark Union Lido

af Ann Karina
Vi har besøgt Union Lido i Italien

Vi har besøgt campingpladsen Union Lido. Den ligger på Lido di Jesolo i Italien – direkte ud til Adriaterhavet. Det er en luksusplads og en oplagt destination, hvis man ønsker bade-og solferie i Italien.

Union Lido er meget mere end blot en campingplads. Udover enheder til camping, så er der også hytter og mobilhomes i flere forskellige kategorier og et hotel. Campingpladsen fylder hele 60 hektarer – dvs. næsten lige så meget som 120 fodboldbaner – og der er ca. 2500 enheder til telte, campingvogne eller autocampere.

Der er desuden et nyt badeland og i 2015 åbnede campingpladsen en afdeling for familier med hunde. Her er Wellness til hunde, barer og restaurant hvor hunde er velkomne og meget mere. Der er desuden en afdeling på stranden hvor hunde kan bade og lege.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Man kommer ikke til at kede sig på Union Lido. Der er masser af tilbud og aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften.

Vi lavede denne video under vores besøg på Union Lido. Se med her og få mere at vide om selve campingpladsen samt de mange tilbud og aktiviteter der.

 

Links:
Relevante Link(s) : Union Lido
Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar