Vintage Garden Party i Tivoli på søndag

af Ann Karina
Kom med på tur rundt i Tivoli når du deltager i Vintage Garden Party i Tivoli på søndag - spis en dejlig medbragt frokost på plænen

Vidste du at du gerne må tage din egen picnickurv med i Tivoli og nyde den på f.eks. plænen? Det er der rigtigt mange der ikke ved. Derfor inviterer Tivoli nu til en helt speciel picnic, Vintage Garden Party.

Stilfuld søndagsudflugt: Vintage Garden Party i Tivolihaven

Tivoli lægger græsplæne til frokostkurv i grønne omgivelser, når Vintage Garden Party løber af stablen i Tivolis historiske omgivelser. Alle opfordres til at finde deres stiveste puds frem fra garderoben, tage picnickurven under armen og samles med familie og venner i Carstensens Have.

Vintage Garden Party i Tivoli på søndag - spis en dejlig medbragt frokost på plænen
Vintage Garden Party i Tivoli på søndag – spis en dejlig medbragt frokost på plænen

Der er, udover et godt kig på historisk stilfuldt tøj, mulighed for at nyde lyden af Hollywood fremført af Copenhagen Phils store orkester samt sangeren Sinne Eeg. Før og efter koncerten kan gæsterne lytte til jazz fra gammeldags grammofon og gå med på en historisk omvisning. Det sker alt sammen søndag 13. juni 2021 fra kl. 11.00.

Gæster opfordres til at forevige deres vintage-outfit i de skønne omgivelser med eget kamera. De kan derefter indsende billedbidrag til onlinekonkurrencen for bedst klædte dame- og herre. Her vil kyndige vintage-dommere vil offentliggøre og præmiere vinderne online efter arrangementet.

Tag på sommerens smukkeste udflugt i Tivolis historiske omgivelser med musik, picnichygge og vintagetøj. Søndag er Plænen i Tivoli helliget frokostpublikummet, der i dagens anledning kan medbringe ternet dug og picnickurv og spise en frokost.

Den rigtige historiske stemning bliver skabt med swing- og jazzmusik spillet fra gammeldags grammofon . Copenhagen Phil Band spiller live fra kl.16:00 foran et siddende publikum. I siden er der også gjort plads til de stemningsfyldte swingdansere.

Masser af spændende og smukke outfits

Arrangør af Vintage Garden Party og Vintage enthusiast Maria Westh siger: “Jeg glæder mig hvert år til at opleve de mange fremmødtes påklædning. Nogle har blot iført sig deres mormors gamle smukke hat. Andre er dykket ned i kulturhistoriske detaljer. Og nogle kredser om farver, fortællinger og egen fortolkning i skabelsen af det helstøbte udtryk. Selvom udseende fylder meget denne dag, så skal vi absolut ikke glemme, at det også er en dag med afslapning i græsset, masser af mad, musik og hygge. Det plejer der heldigvis også at være rigeligt af.”

Vintage Garden Party i Tivoli på søndag
Vintage Garden Party i Tivoli på søndag. Hop i dit bedste gamle tøj 😉

Program – Vintage Garden Party

  • 11:00 Vintage Garden Party åbner! Der er Goodiebags til de første 20 gæster.
  • DJ Per Rock spiller stemningsmusik fra gammeldags grammofon
  • 12:00 Historisk quiz via Kahoot! Store præmier
  • 12:15 DJ-musik fra gammeldags grammofon
  • 13:45 DJ-musik fra tragtgrammofon
  • 16:00 Koncert med Tivoli Copenhagen Phil med bl.a. Sinne Eeg
  • 17:15 Livemusik slutter. Derefter DJ-musik fra gammeldags grammofon.
  • 18:00 Tak for i dag!

Find søndagstøjet frem

Vintage Garden Party fejrer traditionen om at klæde sig pænt på. Derfor opfordres Tivolis gæster til at finde deres mest stilfulde tøj frem. Gerne med inspiration fra dengang mor, bedstefar eller tipoldemor tog i Tivoli. Der er tradition for at mange møder op i deres smukkeste og mest stilede outfit. Her de hylder fortidens gode stil, præcis sådan som de foretrækker og fortolker den. Uanset om man er til et klassisk jakkesæt med bowter (flad stråhat), WW2-soldateruniform, swingskørt og hestehale. Eller måske gulvlange kjoler med blondekant og vand-onduleret hår eller blot en smuk sommerhat.

Kom med på tur rundt i Tivoli når du deltager i Vintage Garden Party i Tivoli på søndag - spis en dejlig medbragt frokost på plænen
Kom med på tur rundt i Tivoli når du deltager i Vintage Garden Party i Tivoli på søndag – spis en dejlig medbragt frokost på plænen

Få Hollywood toner i overmål 

Vintage Garden Party i Tivoli, afsluttes med et brag af en swingkoncert med Copenhagen Phil Band sammen med bl.a Sinne Eeg. Tidligere på dagen er der blevet varmet op med en historisk Hollywood-quiz via storskærm.

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:”Vi vil rigtig gerne slå et slag for, at gæsterne i Tivoli gerne må medbringe egen madkurv. Den kan de nyde mens de f.eks. sidder på Plænen i Tivoli. Det er der alt for mange gæster som ikke ved, og derfor afholder sig fra. Det er da en skam. Især når vi nu gerne vil opfattes som Københavnernes have. Og ærligt findes der noget mere sommerligt end madkurv, blomsterdufte og måske et hvin Tivolis rutsjebaner?”

Prøv også at læse disse indlæg