Vores første møde med en mærkeklub – Adria Club Danmark

af Ann Karina
adria club danmark slovenien 01

I forbindelse med at vi skulle teste den nye Adria Astella Glam i Slovenien, skulle vi samtidigt følge Adria Club Danmark da de også var på tur til Slovenien samtidigt med os. Adria Club Danmark blev stiftet den 1. april  2000. 12 enheder mødte på DCU pladsen i Odense til stiftende generalforsamling. Der er nu ca. 325 medlemmer ligeligt fordelt i hele landet.

Der er to årlige træf, hvor tidspunkterne ligger fast, nemlig i St. bededagsferien og i weekenden uge 37-38. Der bliver vekslet mellem landsdelene til disse træf. Desuden kan alle medlemmer lave arrangementer hvor de indviterer medlemmerne til at deltage.

Adria Club Danmark

Adria Club Danmark har til formål at samle ejere af Adria campingvogne og Adria autocampere. At arrangere ture og træf og kontakt med eventuelle Adria klubber i udlandet. Klubben er selvstændig og uafhængig og styres efter egne vedtægter og bestemmelser.

Adria Club Danmark

Det var så alt det det formelle og kedelige. For det skal slås fast at hvis der er noget Adria Club Danmark IKKE er så er det kedelige. Adria Club Danmark er en flok enthusiastiske campister med livsglæde og højt humør.  Og hvis man tror at man melder sig ind i en klub, hvor der ikke tales om andet end hvor fantastisk ens vogn og vognmærke er og hvor forfærdelige andre fabrikater er, tager man grueligt fejl. Selvfølgelig er disse mennesker er utroligt glade for deres Adria vogne, men snakken går også om så mangt og meget andet end camping og campingvogne.

Adria Club Danmark Adria Club Danmark

På turen til Slovenien var der arrangeret to ture for klubben og resten af dagene var på egen hånd. Den ene tur gik til en lokal producent af musserende vine produceret efter Champagnemetoder og den anden tur gik til Adria fabrikkerne i Novo Mesto. Begge dage var der arrangeret sen frokost med lokal mad og drikke i rigelige mængder – og bare rolig, til begge ture var der lejet busser så der var ingen der skulle køre hjem.

Adria Club Danmark Adria Club Danmark Adria Club Danmark

På både hviledagene og turdagene er stemningen høj og der blev grinet og hygget. Ud over at have det sjovt, har medlemmerne af Adriaklubben stor glæde af hinanden på mange andre måder.

Adria Club Danmark

Den samlede viden om Adria er i gruppen meget høj og på den måde er de rigtigt kompetente til at hjælpe hinanden med råd og vejledning omkring vognene.

Adria klubben er for alle med en Adriavogn (campingvogn eller autocamper) og der er bliver på ingen måde set skævt til dig hvis du kommer i en ældre model – bare sålænge det er en Adria.

Adria Club Danmark

I Adria klubben dannes der livslange venskaber, der nok også vil bestå selv om nogle skulle vælge at købe en vogn af et andet fabrikat. Selv om at det at medlemmer skifter mærke ikke sker så tit. Mange medlemmer er på deres 4-5 Adria. Flere af medlemmerne vælger også ofte at tage på ferie sammen. F.eks. efter træffet i Slovenien, var der flere der skulle videre sammen. Nogle til Prag og Budepest andre til Kroatien og nogle slog følgeskab på turen hjem til Danmark.

Adria Club Danmark Adria Club Danmark

Adriaklubbens medlemmer er er også gode til at hjælpe hinanden med andet en råd og vejledning omkring vognene. Hvis nogle medlemmer ikke føler sig trygge ved at skulle køre uden for Danmarks grænser og gerne vil deltage i et træf udenlands, er der altid nogen der stille op og gerne vil følges med dem. Adria klubben har en lukket Igroup på internettet hvor der kan chattes, stilles spørgsmål, arrangeres ture, lægges billeder op og meget andet.

Adria Club Danmark Adria Club Danmark Adria Club Danmark Adria Club Danmark

Hvis man har fordomme omkring mærkeklubber og mener de er nogle mærkenørder, bør man tage sine fordomme op til overvejelse. Vi er ihvertfald blevet meget positivt overraskede og deltager gerne en anden gang. Vi kom ind fra sidelinien til deres træf og blev mødt med en imødekommethed og venlighed man skal lede længe efter.

Links:
Relevante Link(s) : Adria Club Danmark | Adria

 

Prøv også at læse disse indlæg