Western Camp – en helt almindelig ualmindelig campingplads

af Bjarne Søby
sommer09 westerncamp del3 01

Som navnet antyder, så er Western Camp en tematiseret campingplads, og stort set alt har bund i Country & Western livsstilen. Men uanset om man er til Country & Western eller ej, så er alle campister velkomne, og man får en sjov og anderledes campingoplevelse på Western Camp.

Der sker noget hele tiden på Western Camp. Der er et omfattende aktivitetsprogram både for børn og voksne.

Mange af campingpladsens gæster kommer for at høre countrymusik og/eller danse Linedance. Og man behøves ikke at været øvet linedanser for at kunne være med.

Western City ligger centralt på campingpladsen. Det er her, det fleste musikalske aktiviteter foregår. Her ligger campingpladsens Saloon og Bandittens Spisehus, hvorfra der serveres god og billig mad. I dagtimerne afholdes der bl.a. workshops i Linedance der, og om aftenen kan man lytte til levende musik flere gange om ugen.

Men der absolut sket nyt siden sidste år. Den ene servicebygning er blevet moderniseret med et nyt fælleskøkken, et nyt babyrum og et bade- og toiletrum for handicappede.

Western Camp bliver løbende vedligeholdt og moderniseret. Til næste sæson er det meningen at hytterne på campingpladsen skal moderniseres. Allerede nu kan man se en prototype den en af de nye hytter, man håber at have klar til næste sæson.

Men selvom Western Camp løbende moderniseres for at sikre campingpladsen er tidssvarende og moderne, går det ikke ud over den meget specielle stemning på pladsen. Det er en rigtig hyggelig, sjov og spændende campingplads, og har man bare en lille cowboy eller cowgirl inden i sig, vil man helt sikkert have en dejligt ophold på Western Camp.

Se en video fra Western Camp her:

Se mere og book online på Western Camps hjemmeside: Western Camp

Prøv også at læse disse indlæg