Isabella ønsker dig en god tur

af Presse fra Isabella
Isabella godtur presse 230615 01

Du er måske allerede begyndt at planlægge sommerturen og måske endda begyndt at pakke campingvognen. Inden du drager afsted sydpå eller tager på camping i Danmark, vil vi på Isabella ønske dig en rigtig god campingtur.

For at du får det bedste ud af din campingferie, viser dig nogle af de lette fortelte og solsejl vi har.

Lette rejsetelte og solsejl

Vi elsker solen, men på de varme dage er det rart at kunne søge ind i den svale skygge. Især til rejserne sydpå, er det rart at kunne medbringe et solsejl, og Isabella har et bredt udvalg til enhver smag.For alle gælder, at de lette at stille op og pakke ned, så man hurtigt kan få skygge på stoppene undervejs.

Sun Shine 

For størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt er forenet i solsejlet Sun Shine. Lynlåslommer ved de forreste stænger sikrer, at solsejlet står stabilt, og at sejlet ikke står og ”blafrer” i vinden.

Isabella godtur presse 230615 02Isabella Sun Shine står sikkert og stabilt, og begge gavle medfølger

Sun Shine leveres komplet med en højre og venstre side, så du kan nyde dagen i skygge og i læ.

Magnum 250 Coal

Et andet let rejsetelt er Magnum 250 Coal. Magnum 250 Coal er et yderst rejsevenligt deltelt, der hurtigt stilles, op når du er på farten.

Isabella godtur presse 230615 03Isabella Magnum 250 Coal er et yderst rejsevenligt deltelt

Med et Magnum Coal får du et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden. Åndbart Isacryl materiale sikre et godt indeklima. Front- og gavlpaneler er nedfældbare/aftagelige, og sammen med to myggenetsgavle får du et væld af udluftningsmuligheder.

Transit

Transit er et stort solsejl med plads til hele familien, som du let og hurtigt kan bygge om til et soltelt med det traditionelle fortelts komfort og fordele.

Isabella godtur presse 230615 04Isabella Transit er et stort solsejl som kan bygges om til et soltelt, sider og front er dog ekstra tilbehør

Transit er 265 cm dybt og fåes i to bredder, 340 cm eller 420 cm.
Transit er det bedste alternativ til en posemarkise med solsejlets fordele og samtidig det perfekte telt til rejsebrug.

Front og sidepaneler til posemarkise.

En nyhed hos Isabella er front og sidepaneler til Fiamma eller Omnistore posemarkiser. Du kan nu ved hjælp af Isabellas nye front- og sidepaneler omdanne din Fiamma eller Omnistore posemarkise til et Isabella Room, hvor du kan sidde i læ og tørvejr.

Isabella godtur presse 230615 05Sider og front til Fiamma eller Omnistore posemarkiser er en nyhed fra Isabella

Markisefronten monteres nemt og hurtigt på markisens frontprofil. Markisefronten har en stor indgangsdør til højre, som kan rulles op og fastgøres med bånd.

Den ekstra brede græskant, kan bruges både indvendig eller udvendig efter behov. Justerbare stropper sikrer optimal udspænding. Markisefrontens store vinduer giver en smuk panoramaudsigt.

Stort udvalg af tilbehør

Udover vores lette rejsetelte, kan du hos vores forhandlere finde et stort udvalg af tilbehør til campingferien, som er med til at øge glæden og oplevelsen af livet i og omkring dit udendørs opholdsrum.

Isabella godtur presse 230615 06Stole og solsenge er jo dejligt at have med på ferien

Du kan bl.a. finde forskellige campingstole og solsenge. Hvis man tager på campingferie sydpå, så er netfronten og netgavlen uundværlig i varmt klima.

Du kan finde flere lette rejsetelte og tilbehør på www.isabella.net

 

Prøv også at læse disse indlæg