Camping i Kärnten

af Ann Karina
Kaernten Woerthersee Bootshaus

I Kärnten indbyder over 200 søer til at tilbringe årets vigtigste uger på smukkeste vis. I Østrigs sydligste delstat finder campingvenner ikke blot de smukkeste og mest komfortable pladser, men også et utal af specielle tilbud, som kan gøre vennerne af den moderne mobilitet helt igennem lykkelige.

I eget hjem og alligevel langt hjemmefra tilbydes individuelle fitnessprogrammer, er breddeidrætten omfattet af det komplette tilbud og indbyder Kärntens søer til fornøjelse og aktiviteter rundt om vandet. Camping i Kärnten er ferie med masser af sol, rigtig mange søer i et vidunderligt landskab hos gode venner, som stadig tager sig intensivt af deres gæster. 

I den sidste test gennemført af DCU opnåede Kärnten atter fremragende resultater med sine campingpladser tæt på naturen. Pladserne ligger ikke blot i det landskab i Alperne med flest søer, men også anlæggenes komfort fik en fremragende vurdering. Pladser med saunaer, dampbade, swimmingpools, supermarkeder og satellit-tv-anlæg findes overalt i Kärnten. Sanitære faciliteter i luksusudgaven af fineste marmor, mange steder med Internetopkobling, direkte adgang til søer eller skiftende underholdningstilbud for store og små – camping i Kärnten er ensbetydende med et stykke individuel frihed for enhver.

God plads med det hele
På Kärntens campingpladser er der god plads og alle har mulighed for at udfolde sig frit. Hvad enten man ønsker en stor plads, egen badekabine, omfattende sanitære faciliteter med megen albuerum eller den reserverede plads ved søen, så giver camping i Kärnten individua­lister, som campister er flest, den nødvendige plads og de nødvendige rammer til at føle sig virkelig godt tilpas. Men det er ikke kun “hardwaren”, der er i orden i Kärnten, også “softwaren” tilbyder individuelle muligheder for enhver. Tillægsprogrammer så som ledsagede ture, golf-begynderkurser, underholdning, massager, daglig fitness eller individuelt tilpassede tilbud så som fluefiskeri, triatlon-forberedelser og -konkurrencer, guidede vandreture eller rundvisninger sørger for, at alle føler sig underholdt på bedste vis. De fleste campingpladser i Kärnten har egne restauranter, hvor man lige fra delikatesser, “Schmankerl”, over små lækkerbiskener “Gusto-Stückerl” til den store gedigne festmiddag kan få alt, hvad der smager godt.

Kaernten 

Camping på prøve?
Hvis man endnu ikke har besluttet sig for en egen campingvogn, eller hvis man synes, at det er for langt at køre med campingvognen, tilbyder Kärnten en helt ny måde at være mobil på. På diverse campingpladser i Kärnten findes der udlejningscampingvogne. Komplet udstyret med fortelt er der plads til 4 personer med enhver komfort, som man forventer af en moderne campingvogn. Campingferie på prøve på den helt lette måde eller af hensyn til ens egen bekvemmelighed i forbindelse med rejsen er retningsgivende og måske vejen ind i den fremtid, som Kärnten allerede er på vej ind i.

Kaernten 

Ferie fra dag 1 med det aktuelle campingkatalog
Det nye campingkatalog gør det lettere at vælge blandt de utallige tilbud for campister. Kataloget indeholder mange billeder og fremragende beskrivelser og giver mulighed for at vælge mellem forskellige kriterier, som man selv synes er vigtige: søer, bjerge, oplevelser, familie, vinter, autocamper og naturisme. Desuden indeholder det en masse udflugtsforslag og specielle “campingtips” så som trafikradiosendere, vægtbegrænsninger eller tilkørselsanbefalinger.

Den varme linje til en vellykket campingferie.
Direkte oplysninger og det aktuelle danske campingkatalog fås gratis hos Kärnten-Information, Casinoplatz 1, A- 9220 Velden, Tlf.: +43 463 3000, Fax: +43 4274 52100-50, E-Mail: info@kaernten.at, http://www.camping.at/

Foto: Kärnten-Information

Prøv også at læse disse indlæg