Sportcamp Woferlgut forbereder sig på den kommende sæson

af Bjarne Søby

I dag fik vi et nyhedsbrev fra Sportcamp Woferlgut i Østrig, hvor vi plejer at holde vores årlige skiferie. Det gjorde os både lidt trist og glad på samme tid. Triste fordi, vi ikke kommer der denne vinter, og glade fordi, at campingpladsen virkelig kæmper helhjertet for at komme igennem denne Corona-tid.

I nyhedsbrevet stod der bl.a.

”Endnu en gang er vi tvunget til at holde vejret, fokusere på vores indre og bremse vores hverdag. Vi håber helhjertet, at du og alle dine elskede er stærke og sunde, og at du også i udfordrende tider som disse finder din personlige måde at blive på den lyse side af livet. Ikke desto mindre banker vinteren på vores døre, og vi forbereder den kommende sæson. Endnu en gang vil vi gerne nævne eller særlige afbestillingsregler, som gør det muligt for vores gæster at annullere reservationer gratis op til 14 dage før ankomst. Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen på Sportcamp Woferlgut.”

 Vi har gennem mange år besøgt Sportcamp Woferlgut om vinteren. Men i år skal vi ikke opleve detteVi har gennem mange år besøgt Sportcamp Woferlgut om vinteren. Men i år skal vi ikke opleve dette

Sportcamp Woferlgut ligger midt imellem de store ski-områder i Sell am See og Kaprun. Det er meget stor campingplads med al den komfort, man kan ønske sig. Vi har tidligere både skrevet og filmet på pladsen. Der er link til de artikler nederst på denne side, så vi skal ikke komme mere ind på selv campingpladsen her.

På Woferlgut har man de seneste år investeret millioner i en ny wellness-afdeling og et nyt badeland. Og netop som de skulle til at tjene deres investering hjem igen, så rammer Covid-19, og Østrig rammes hårdt. Ligesom her i Danmark, er også Østrig igen ramt af Covid-19, og folk er forståeligt nok utrygge ved at rejse.

woferlgut 2020 02Det ny Wellness center og badeland

Rengøring af servicebygninger m.m. har altid været i topklasse på Woferlgut. Og med de ekstra tiltag campingpladsen nu tager med hensyn til hygiejne og rengøring, så har vi spøgt lidt med at campingpladsen jo nærmest er steril. 😉

Men.. det der glæder os ved dette nyhedsbrev er, at familien bag Sportcamp Woferlgut virkelig knokler for at gøre campingpladsen til et trygt og sikkert sted for deres gæster. Der er styr på tingene og masser af plads til at holde afstand.

Sportcamp Woferlgut har pga. situationen i Østrig valgt at lukke ned frem til d. 07. januar 2021. Til den tid håber de på at det igen er sikkert at være turist i Østrig. Som de selv siger det: “Vi kan ikke byde vores gæster velkommen med et håndtryk, som vi plejer. Men smilet er det sammen”.

Så må man håbe at der snart kommer styr på Corona situationen i Østrig inden da. Frem til d. 07. december gælder bl.a.:

  • Al detailhandel og service, der ikke understøtter livsnødvendige fornødenheder lukkes (bl.a. supermarkeder, apoteker, banker og postkontorer er undtaget)
  • Udgangsbegrænsninger gælder hele dagen. Der er kun 4 anerkendelsesværdige grunde til at forlade boligen: Arbejde; hjælpe andre personer, indkøb af livsnødvendige fornødenheder og gå-/eller løbeture. 

I tillæg til restriktionerne opfordres alle til at reducere sociale kontakter til et minimum. Man bør kun tilbringe tid sammen med egen husstand og højest sammen med én anden person uden for husstanden.

Det er skrappe restriktioner. Men mon ikke de er indført for at få styr på situationen inden at vintersæsonen for alvor sætter ind.

Prøv også at læse disse indlæg