Outwell Yosemite Lake 4TC – Dejligt familietelt i høj kvalitet

af Bjarne Søby

Denne sommer var vi på Gudhjem Camping på Bornholm. Og for første gang nogensinde var vi på teltferie i et Outwell Yosemite Lake 4TC telt. Det var overraskende godt, og det er et super telt at være på tur med.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Outwell.

Outwell Yosemite Lake 4TC er et bemærkelsesværdigt telt designet til at imødekomme alle ens campingbehov. Med sine fremragende funktioner og brugervenlige design sikrer dette telt en komfortabel og fornøjelig udendørs oplevelse for hele familien. Vi var kun to personer, så vi havde virkelig meget plads – både til bagage, udstyr og til at være på.

Rummeligt og Komfortabelt

Outwell Yosemite Lake 4TC er et rummeligt tunneltelt, der har nok plads til at rumme en familie på fire personer komfortabelt. Det intelligente layout giver separate sove- og opholdsområder, hvilket sikrer privatliv og bekvemmelighed. Hovedopholdsområdet er stort nok til at opbevare alt dit campingudstyr og fungerer også som et hyggeligt sted for familiehygge og indendørs aktiviteter under dårligt vejr.

Vi har som nævnt ikke være på tur med et telt før, og vi blev nok blæst lidt bag over af Outwell Yosemite Lake 4TC. Funktionaliteten var i topklasse, og der var et væld af smarte detaljer. Blot for at nævne nogle få af dem som f.eks. mørklægningen i soveafdelingen, Quick & Quiet Magnetlukning, ophængningsmulighederne og ventilationen med til at gøre opholdet i teltet virkeligt komfortabelt.

Se alle detaljerne i denne video: 

Kvalitetsmaterialer og Holdbarhed

Fremstillet af førsteklasses materialer, garanterer dette telt langvarig ydeevne. Teltets ydermateriale er lavet af Outtex® 4000 Select-stof, som har en vandtæt rating på 4000mm, hvilket sikrer en fremragende vandbeskyttelse. De robuste Duratec-fiberglasstænger bidrager til teltets strukturelle integritet og gør det stærkt nok til at modstå forskellige vejrforhold.

Let Opsætning

Outwell forstår vigtigheden af problemfri camping, og Yosemite Lake 4TC afspejler denne ideologi. Teltets intuitive opsætningssystem gør det nemt og hurtigt at rejse teltet, så du kan bruge mere tid på at nyde naturen og mindre tid på besværet med opsætningen.

Den vejledende udsalgspris er kr. 16.669,95. Du kan få mere info og finde nærmeste forhandler på Outwells hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg