Tag hjemlig komfort med på campingpladsen med Outwell

af Pressemeddelelse

Der er intet som følelsen af falde i søvn under teltdugen og vågne til lyden af fuglesang med en pragtfuld udsigt, mens du indånder den dejligt friske luft. Det giver energi, vækker sanserne og får dig til at slappe helt af.

Camping er en fantastisk ferie for hele familien, hvor man kan komme ned i gear, koble af og have det sjovt. Dog behøver en ferie med spækket med udendørsliv ikke være primitiv. Glamping er vejen frem for dem, der ikke vil undvære moderne bekvemmeligheder, når de nyder den friske luft. Med glamping får du en herlig blanding af luksus og udendørsoplevelser, hvor familien får hjemlig komfort i naturen skønne omgivelser. For det ene udelukker nemlig ikke nødvendigvis det andet.

Med Outwells behagelige Relax-møbelserie er det nemmere end nogensinde at skabe sit eget lille glampingparadis. Møblerne fra Relax-serien kombinerer stil, luksus og lækkert design med udgangspunkt i de skandinaviske traditioner. Hvert eneste produkt er udviklet med henblik på at øge komforten og gøre ferien under åben himmel endnu bedre for glade campister.

Blot ved at tage et par møbler fra Relax-serien med på ferien og du vil mærke en forskel, der opgraderer teltferien fra primitiv til perfekt på et øjeblik. Her er et par af vores musthaves til glamping.

Øverst på listen er at finde et superbehageligt sted til at lave ingenting. Forestil dig en hel dag fuld af oplevelser, hvorefter man kommer træt og glad tilbage til campingpladsen for at synke ned i en blød og hyggelig lænestol eller sofa under åben himmel. En sand fornøjelse! Med lækker polstring og ergonomisk form er Outwell Kentucky Lake-stolen og Sardis Lake-sofaen ideelle til hygge og afslapning efter en travl dag med masser af sjove aktiviteter. For mange campister er disse blevet en central del af campingudstyret.

“Nu tager vi ikke på ferien uden vores Outwell Saris Lake-sofa,” siger de erfarne campister Liv og Per. ”Det er så dejligt, at vi kan sidde sammen med vores børn, uden at de falder ned fra sofaen eller vi føler os klemt sammen. Vi har endda overvejet, om vi skulle købe en ekstra. Den er blevet helt uundværlig og ikke bare ekstra komfort.”

Prøv den helt nye Outwell Tally Lake-stol med højt ryglæn og bløde hynder, hvis du ønsker lidt ekstra støtte. Den er fantastisk at krybe sammen i med en god bog, når ferien er slut, kan den klappes sammen til kompakt størrelse, så den er nem at bære fra bilen og hen til teltpladsen.

Når vi taler om luksuriøst tilbehør, er det bestemt værd at investere i en ekstra behagelig drømmeseng eller liggestol. Den fantastiske Fontana Lake-model er blød, polstret og indbegrebet af luksus med komfort til hele kroppen, uanset om du vil nyde solen, læse eller tage en lille lur – men husk solcremen!  Takket være det ekstra ben forrest under stolen står den ekstra stabilt, og kan endda bruges som seng om natten, fordi den er så behagelig.

”Outwell Relax-seriens formål er at skabe hjemlig komfort, når du er på tur. Den lave vægt og intet samlearbejde betyder, at stole, sofaer og liggestole blot kan foldes ud, så der er luksus lige fra ankomsten. Camping bliver aldrig det samme igen,” siger produktchef Kirsten Mathiasen.

Det er nemlig slut med at skulle nøjes på campingpladsen. For med Outwells Relax-møbelserie er luksuriøs glamping kommet for at blive.

Få mere information her: Outwell

Prøv også at læse disse indlæg