Annonce (læs mere efter annoncen)

Alde-varmeanlægget bliver en del af Truma iNet-universet

af Bjarne Søby
truma alde

Alde Compact 3020 HE kan integreres i Truma iNet System. Truma iNet-universet vokser igen. Fra april 2018 er det muligt at integrere Alde-varmeanlægget Compact 3020 HE i systemet.

 

Det er især interessant for Alde-kunder, som bruger (eller som ønsker at bruge) et Truma klimaanlæg eller en Truma LevelControl. Nu kan de nemt og bekvemt betjene alle apparater via iNet System: regulering af varme- og klimaanlæg, indstilling af klimaautomatikken og forespørgsel om den resterende gasmængde – alt sammen via en app!

iNet-kompatibel betjeningsdel til varmeanlægget.

Til det formål skal iNet Box bare sluttes til varmeanlægget – det er det hele! Forudsætningen er den nye Alde betjeningsdel, der fås fra april 2018. Kunderne kan genkende det på iNet readylogoet, som vises, når der tændes for betjeningsdelen. Hvis der ikke er noget logo, er berøringspanelet ikke iNet-kompatibelt og skal udskiftes.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Dette gælder for alle varmeanlæg af typen Compact 3020 HE fra 04/2014 til 04/2018. Ældre modeller af typen Alde Compact 3010 kan ikke udstyres med iNet System.

Regulering af varmeanlæg, klimaanlæg og klimaautomatik via en app

Med Truma App kan Alde-brugerne nemt og bekvemt betjene varmeanlæggets vigtigste funktioner med deres smartphone: indstilling af rumtemperatur, varmt vand og natsænkning. Derudover vælger de i appen, om apparatet skal køre på gas eller varmelegemerne på 230 V, samt hvilken temperatursensor der skal styre reguleringen.

Hvis kunderne har et Truma klimaanlæg i deres køretøj, kan de anvende klimaautomatikken. Den holder automatisk temperaturen konstant i autocamperen eller campingvognen under alle vejrforhold.

Truma App bliver endnu mere brugervenlig

Den nye udgave af Truma App med Alde-udvidelsen fås fra marts 2018. Den indeholder nogle praktiske nye funktioner, som kommer alle brugere af Truma App til gode.

”Nu kan du også få vist status på rum- og vandtemperatur via Bluetooth. Indtil nu var det kun muligt i SMS-funktionen. Dermed har vi opfyldt mange kunders ønske,” forklarer Nicola Straub fra Truma Business Development. En anden fordel, som gør appen endnu mere brugervenlig: ”Nogle kunder havde vanskeligt ved at indstille temperaturen på varme- eller klimaanlægget korrekt i appen. Derfor har vi udskiftet skyderen med et praktisk rullehjul. Denne funktion kendes eksempelvis fra smartphone-kalenderfunktionen.
På den måde bliver det meget nemmere for vores kunder at vælge den nøjagtige temperatur,” udtaler Nicola Straub.

Flere oplysninger: Truma

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg