Derfor kan en god madras gør din campingferie så meget bedre

af Bjarne Søby

Anntex er specialister i at lave madrasser på mål. Så uanset om du får lavet en topmadras eller en undermadras, så vil den passe helt perfekt – selvom sengen skulle være afskåret i hjørnet eller have et lidt anderledes mål.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Anntex.

Man kan vælge om det skal være en madras eller en topmadras, eller om den skal være til enkeltseng eller dobbeltseng. Madrassen er af kvalitets koldskum og topmadrassen er af viskoelastisk skum, der er trykaflastende og former sig efter kroppen.

AnnTex stiller høje krav til kvaliteten af de produkter de leverer til kunderne. De ønsker kun at levere det bedste og som Ann Larsen, direktør hos AnnTex siger, ”Jeg ville ikke kunne sove om natten hvis ikke produktet vi levere stemmer overens med kundens forventning. Hvis der mod forventning skulle være noget der ikke er i orden, gør vi alt i vores magt for at rette op på problemet.”

AnnTex har løbende udvide sit sortiment, og firmaet er nu total komfort leverandør til danske campister.

AnnTex laver trykaflastende madrasser lavet på mål, så de passer præcist til sengen i din campingvogn, autocamper eller et helt tredje sted for den sags skyld.”

AnnTex tilbyder nu også faconsyede lagner der passer helt perfekt til de franske senge og fritstående senge. Der er lagner der passer til senge med hjørner skåret både i højre og venstre side. Og de fås i flere farver.

AnnTex har nu taget skridtet fuldt ud. Ud over at sælge sine kvalitet produkter igennem de danske campingforhandlere, giver AnnTex nu også muligheden for at handle direkte i deres egen webshop. Dette er selvfølgelig til samme pris som hos forhandleren.

AnnTex er et velrenommeret firma inden for den danske campingbranche. AnnTex er kendt for sine kvalitets faconsyede tæpper og andre produkter der gør livet mere behageligt for de danske campister.

Se mere til tæpper fra Anntex i disse videoer.

Klik her for at læse mere om AnnTex spændende produkter 

Prøv også at læse disse indlæg