Annonce (læs mere efter annoncen)

Anja og Bumles eventyr på Autocamper Show

af Bjarne Søby

Grafiker Anja Robanke bor og arbejder i sin autocamper, mens hun kører Europa tynd – på Autocamper Show i Fredericia fortæller hun om livet på fire hjul

De fleste ejere af en autocamper bruger primært deres rullende hjem i ferierne. Men den 39-årige grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense er gået skridtet videre. Sidste år opsagde hun sit hus, solgte indboet og de fleste af sine ejendele og købte en autocamper for at realisere drømmen om at rejse og arbejde på samme tid.

Valget faldt på ”Bumle” – en 20 år gammel autocamper af typen Fiat Ducato Eura Mobil, som foreløbig har bragt hende rundt i blandt andet Tyskland, Østrig, Schweiz, Slovenien og Frankrig.

Autocamper Show i Fredericia den 30. oktober og 1. november fortæller Anja Robanke om sin nye tilværelse, som hun bestemt ikke har fortrudt.

Annonce (læs mere efter annoncen)

bumla anja 01

– Det har levet fuldstændig op til drømmen, og mere til. Jeg flytter mig rundt uden nogen forkromet tidsplan, og hvis et sted er fedt, så bliver jeg bare lidt længere, siger fynboen, der ikke mindst går efter særlige naturoplevelser.

Holder af friheden og enkeltheden

Det er naturligvis ikke kun flødeskum det hele, fastslår hun. Som relativt nystartet selvstændig grafiker skal der arbejdes koncentreret undervejs, og der er forskellige praktiske opgaver som at få toilettet tømt jævnligt etc. For nylig fik Bumle en skade, så den netop har fået lavet ny side og tag.

– Men jeg holder meget af friheden og enkeltheden i min tilværelse. Bortset fra Bumle har jeg nu mit liv i 12 flyttekasser, og det passer mig fint. Det gik op for mig, at jeg ikke brugte mange af de ting, jeg omgav mig med, fortæller Anja Robanke.

Rejselysten fik hun allerede som barn. Faderen var rejsemontør, og familien var jævnligt på besøg de steder i Europa, hvor han arbejdede.

Efter juleferie i Danmark har Anja Robanke denne gang sat kursen mod Spanien.

– Men jeg er hjemme igen inden Autocamper Show, og jeg glæder mig meget til at fortælle om mine oplevelser og vise nogle flotte billeder. Det sværeste bliver nok at begrænse sig, griner grafikeren og fotografen, som har et sekscifret antal billeder at vælge imellem…

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg