Gode råd til dig, der skal se på autocamper første gang

af Bjarne Søby

Er du blandt dem, der skal se på autocamper for første gang? Så giver to af Danmarks største forhandlere af autocampere dig her nogle gode råd til, hvad du især skal overveje, når du kigger på autocamper.

Anette Kallesøe fra Dancamper og Lasse Petersen fra Autocamp er begge både erfarne forhandlere og aktive autocampister. Anette bor endda sammen med sin mand 5 dage om ugen i sin autocamper. De har begge en kæmpe erfaring i at hjælpe og rådgive førstegangskøbere til at vælge den helt rigtige autocamper.

Udvalget at autocampere er stort i Danmark, og der er meget at kigge på og vælge mellem. Som førstegangskøber kan det være svært at overskue ogv skelne mellem fordel og ulemper ved de forskellige typer autocampere.

Vi har derfor bedt Anette og Lasse om fortælle lidt om de forskellige typer autocampere, lidt om det mest nødvendige udstyr, isolering og komfort, samt nogle nødvendige overvejelser til senge og indretning.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Du kan se videoen her, og den vil sikkert være en god hjælp, hvis du skal ud og se på autocamper for første gang.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar