AOC TRÆF 2014

af Bjarne Søby
oac traef 2014 intro 01

Igen i år vil der blive afholdt træf for alle brugere og venner af Alt Om Camping. Som ved de tidligere år, har vi bag Alt Om Camping heller ikke i år noget at gøre med selve arrangementet. Det er et træf for brugere, og det er 100% arrangeret af brugere. Det er vi selvfølgelig super glade for, og håber at træffet igen i år blive en kæmpe succes.

I år vil AOC træffet bliver afholdst på Fårup Sø Camping (Ca. 10 km vest for Vejle). Det sker i wWeekenden d. 15 – 17. august 2014, og du kan allerede tilmelde dig nu.

Program til weekenden vil følge ca. 14 dage før træffet.

Dog løfter vi sløret på den første konkurrence – nemlig “den bedste fredags kage”. Kort sagt så vil der være præmie til det hold der har den flotteste og mest velsmagende kage !!
Selvføgelig så vil flere kager give flere chancer 🙂

Ligesom ved de tidligere træf, vil vi arrangere fællesspisning – til den vanvittige pris af 100 kr. pr person (børn under 12 – halv pris). Man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe sin egen mad, hvis man hellere vil det.

oac traef 2014 intro 02Fra sidste års tovtrækningskonkurrence

Som altid er det rasende billigt at deltage

Prisen vil være kr. 300,00 excl. bad for hele weekenden og der er fri adgang til pool og spa – og dette skal afregnes direkte til campingpladsen ved ankomst/afgang!. Husk at sige I skal deltage i AOC træf.

Tilmelding

Tilmeldning sker ved at sende en email til:  aoc@rhj.dk, med navn, efternavn (på alle deltagere!), brugernavn på AOC.dk – samt om man ønsker fællesspisning.

Herefter vil du modtage en mail, som bekræftigelse – og kontonummer hvis du ønsker fællesspisning.

 

aoc traef 2012 bogense 26Hygge er en vigtig del af det årlige AOC Træf 🙂

Vi glæder os til at se Jer alle sammen, gamle og nye, tykke og tynde, store og små, grimme og pæne i festligt campist-weekend-humør!

Venlig sommercampist hilsen fra

Festudvalget

Poul og Nina
Ronni og Carina

 

 

Prøv også at læse disse indlæg