Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Autocamp fylder deres showroom med 2021 nyheder til Åbent Hus

af Bjarne Søby

Når Autocamp ved Låsby holder Åbent Hus i weekenden d. 15. & 16. august vil der være mange 2021 nyheder at se. Så du vil se næste års trend indenfor autocampere, så er der rig mulighed for det der.

Der vil være 2021 nyheder fra bl.a. Hymer, Carado og Adria. Faktisk holder de Danmarkspremiere på den nye Adria Matrix Plus. Den er totalt redesignet, og på billederne ser den ret lækker ud.

autocamp aabent hus 2021 01

Også den helt nye Carado T459 kan ses til Åbent Hus hos Autocamp. Det er en fantastisk rummelig vogn, der er indrettet fritstående dobbeltseng, stort badeværelse og den helt nye “face to face” siddegruppe.

Den model du kan se hos Autocamp er udstyrsvarianten Clever ALL IN, som bl.a. omfatter komfortpakke, basispakke, 120HK, 16″ stålfælge, panorama i front, stort køleskab, solcelle anlæg, specialpolster, isoleret spildevand, multimedie med Carplay og bakkamera, markise, høj bagende design, opredning i siddegruppe, førerhusmåtte, elkabel, kiler og meget mere!

Annonce (læs mere efter annoncen)

autocamp aabent hus 2021 02

Det er også lykkedes Autocamp at få den helt nye HYMER B Masterline T hjem til deres Åbent Hus d. 15. & 16. august.

Den autocamper sætter nye standarder for autocampere i premiumsegmentet. Som Hymers flagskib er der anvendt den mest moderne konstruktionsteknologi, eksklusive designelementer og interiør af høj kvalitet, der tilsammen skaber en fantastisk fornemmelse af lys og luft.

autocamp aabent hus 2021 03

HYMER B Masterline T er en del-integreret luksusautocamper baseret på Mercedes-Benz chassis, der giver helt enestående køreegenskaber.

Du kan få mere info her: www.autocamp.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar