Med på tur: Ventura Cito Air 350 luftfortelt

af Bjarne Søby

Ventura Cito Air 350 kom på markedet til 2019 sæsonen. Og siden da er udviklingen af luftfortelte gået stærkt. Vi havde et Cito Air 350 luftfortelt med på tur i 2018, og vi har netop haft et med på tur igen. Og det har igen været en positiv oplevelse.

Som navnet antyder, er Ventura Air Cito 350 et luftfortelt fremstillet i samme kvalitet som Venturas andre fortelte. Og så har forteltet nogle ret unikke og specielle detaljer.

Store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget gør CITO 350 luftteltet meget lyst og rummeligt. og tilslutningen ind til vognen er helt unik. Trækstopperne langs siden af campingvognen sikrer tæt tilslutning til campingvognen – også henover vinduer.

Takket være dobbeltvulsten kan Cito 350 fastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere.

Der er flere udvidelsesmuligheder til Cito 350. Bl.a. kan der tilkøbes anneks, gulv, termoloft m.m.

I 2018 var vi på tur med et Ventura Air Cito 350. Den video kan du se her. Nu har vi igen været på tur med et Ventura Air Cito 350, og det var igen en positiv oplevelse. Selvom der er tale om et 2 år gammelt fortelt, og udviklingen indenfor luftfortelte er gået meget stærkt, så er Ventura Air Cito 350 stadig et funktionelt og meget anvendeligt fortelt med en masse fine detaljer.

Pris og specifikationer

  • Pris: kr. 10.495,-
  • Bundmål: 350 cm x 260 cm.
  • Vægt: 30 kg.

Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

tuder

Husk det komfortable tøj

Når man er på camping, er komfortabelt tøj er bare et must. Om du skal smide benene op, eller en tur i skoven, skal komforten være i højsædet. Kig forbi en af vores forhandlere


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar