Jelling Country Weekend 2024

af Bjarne Søby

Hvis du kan lide countrymusik, er Jelling Country Weekend en begivenhed lige noget for dig. Billetsalget er i fuld gang, så hvis du vil med, skal du snart reservere plads på Jelling Camping og få købt din billet.

Festivalen, der finder sted på Jelling Camping, er kendt for at have nogle af de bedste countrybands på programmet. I år kan man bl.a. opleve bands som Doug Adkins (US), Hilljacks (NO) og Music Road Pilots (NL), samt nogle af de bedste danske countrybands og -artister. Der vil være musik fra to scener, og festivalen varer hele tre dage. Det bliver en fest, og der er allerede solgt mange billetter. Arrangørerne forventer, at festivalen ligesom sidste år vil blive udsolgt.

De billige billetter i Gruppe 1 er allerede udsolgt, med du kan stadig købe billetter i Gruppe 2 til kun 700,- for 3 dage med 20 koncerter, godt selskab og en masse hygge 🙂

Der er stillet et stort telt op på campingpladsen, hvor der er scene, dansegilb og borde 🙂

Jelling Camping er en hyggelig campingplads

Der er fine faciliteter på Jelling Camping, og det er den perfekte destination for alle, der ønsker at opleve festivalen på tæt hold. Campingpladsen ligger i smukke omgivelser med masser af seværdigheder i nærheden.

Jellingstenene er i gå-afstand fra campingpladsen

En af de største seværdigheder i området er Jellingstenene og Gorm den Gamles høj, som er en del af UNESCOs verdensarv. Derudover er der også gode muligheder for vandreture og cykelture i området.

Afslappet atmosfære og masser af musik

Men det er ikke kun musikken, der gør Jelling Country Weekend til en fantastisk begivenhed. Festivalen har også en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan nyde godt af alt, hvad campingpladsen har at byde på. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og man kan slappe af og nyde en kold øl eller en kop kaffe i solen.

Til Jelling Country Weekend kan du også opleve cowboys på campingpladsen, ligesom der vil være ponytræk for pladsens børn.

Alt i alt er Jelling Country Weekend en begivenhed, der ikke må gå glip af for alle countrymusikfans. Festivalen byder på fantastisk musik i hyggelige omgivelser, så tag dine cowboy-støvler på og tag med til Jelling Country Weekend i år!

Plads til både børn og voksne
Jelling Camping er en dejlig campingplads med fine faciliteter

Jelling Country Weekend afholdes i weekenden 29/8 til 31/8 2024 på Jelling Familie Camping. Du kan købe billetter her:  https://bit.ly/jcw2024. Hvis du skal overnatte på campingpladsen, skal du booke plads direkte hos campingpladsen. Det kan du gøre her: https://jellingcamping.dk.

OG HUSK – For at kunne booke plads på campingpladsen skal du bruge rabatkoden: COUNTRY

Prøv også at læse disse indlæg