Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

First Camp Bogense City – luksusbycamping

af Ann Karina
Det er muligt at leje glampingtelte på First Camp Bogense City

First Camp Bogense City er en af Danmarks få 5-stjernede campingpladser. Campingpladsen er beliggende i idylliske Bogense på Nordfyn. Og så har den åbent hele året.

First Camp Bogense City ligger kun 5 minutters gang fra Bogense centrum og fra den hyggelige lystbådehavn som faktisk er Fyns største. Og ikke at forglemme, den børnevenlige badestrand. Tæt på ligger også et rigtigt lækkert Meny supermarked med masser af lokale råvarer.

First Camp Bogense City
First Camp Bogense City

Når man ankommer til campingpladsen, bliver man budt velkommen i den store reception. Her er også et godt udbud af brochurer på aktiviteter og seværdigheder på Fyn. I receptionen er der også et udvalg af slik og campingfornødenheder der kan købes.

Den flotte receptionen på First Camp Bogense City
Den flotte receptionen
Man kan købe det mest nødvendige i receptionen
Man kan købe det mest nødvendige i receptionen
First Camp Bogense City

Velholdt campingplads

First Camp Bogense City er moderne og velholdt og der er tilbud til hele familien.  Pladsen har ca. 400 enheder, hvor de alle er på minimum på 130 m2. Nogle af enhederne er omkranset af hæk, mens andre er mere åbne. Der er mulighed for tre forskellige slags enheder, samt teltpladser. Der er standardpladser, komfortpladser u/tv og komfortpladser m/tv. Vores enhed var en standardplads og der var rigtig fin plads til vores campingvogn.

Annonce (læs mere efter annoncen)
Bogense camping 05
Bogense camping 06

Bogense camping 07Vores enhed var en standardenhed og rigelig stor til vores campingvogn

Der er også Quickpladser til autocampere på campingpladsens parkeringsplads. Her er også mulighed for både tømning af spildevand og påfyldning af rent vand.

Bogense camping 08Her kan autocamperer parkere over natten for et mindre beløb

Og der endda spildevandstømning og ferskvandslangeOg der endda spildevandstømning og ferskvandslange

Ud over almindelige enheder, er der også flere forskellige slags hytter.

Bogense camping 10
Bogense camping 11
Bogense camping 12

Der kan som sagt i receptionen købes det mest nødvendige som købe is, slik og basisvarer. Forklaringen på dette er helt naturligt, da der kun 100 meter længere nede af vejen, ligger det før omtalte Meny supermarked.

Meny ligger meget tæt på campingpladsenMeny ligger meget tæt på campingpladsen

Gode faciliteter i alle servicebygninger

Faciliteterne på First Camp Bogense City er helt i top. Der er flotte toilet- og badefaciliteter, rigtigt gode køkkenfaciliteter med mulighed for at sidde og hygge sig med venner og familie, og et helt igennem gennemført børnebaderum. Ud over de Tv’er der i køkkenerne, er der er også en TV stue/opholdsrum. Der er flere servicebygninger på pladsen.

Der er flotte faciliteter på First Camp Bogense City
Flotte faciliteter

Bogense camping 17Specielt badeværelse til de mindste

Bogense camping 18Sjovt badekar til de mindste

Campingpladsens Wi-Fi fungerer rigtigt godt, og vi oplevede på intet tidspunkt problemer med hastigheden.

Det store flotte køkken har masser af plads til madlavning og hyggeDet store flotte køkken har masser af plads til madlavning og hygge

Her lev der f.eks. holdt fødselsdagHer bliver der f.eks. holdt fødselsdag

En af de andre servicebygninger, hvor man kan stå ude at vaske opEn af de andre servicebygninger, hvor man kan stå ude at vaske op

First Camp Bogense City har et rigtigt stort partytelt lige ved den ene servicebygning, hvor der nok er plads til i hvert fald et par hundrede mennesker. Lige ved siden af teltet, er der en stor fællesgril. Denne blev flittigt brugt da vi besøgte pladsen.

Campisterne hyggede sig med medbragt mad, lånte bænke/borde sæt fra teltet og havde en fantastisk hyggelig eftermiddag sammen. Imens de voksne hyggede sig sammen, legede børnene i det udendørs vandland, som ligger lige ved siden af.

Bogense camping 22
Bogense camping 23
Bogense camping 24

Masser af mulighed for aktiviteter på First Camp Bogense City

Det udendørs vandland er meget populært. Her hygger både børn og voksne. Ud over de to pools, er der masser af liggestole så man også kan ligge og sole sig. Både ved vandlandet, men også flere andre steder på campingpladsen, er der placeret disse hygge ”bolde”. Det er en stort kuppelformet overdækket hyggesofa, hvor hele familien kan hygge sig sammen, eller man kan flyde og tage sig en lille lur. Vi så alt fra 1 til 5 personer i dem. En fantastisk idé og dejligt at se at de bliver brugt så meget.

Bogense camping 25
Bogense camping 26
Bogense camping 27
Bogense camping 28
Bogense camping 29
Bogense camping 30

Der er også mulighed for art leje både almindelige cykler og elcykler. Og er man en vandhund kan man leje SUP-Boards. Det hele kan lejes på timebasis, dagsbasis eller ugebasis.

Det er muligt at leje bl.a. elcykler på First Camp Bogense City
Det er muligt at leje bl.a. elcykler på First Camp Bogense City
Man kan også lege SUP-Boards på First Camp Bogense City
Man kan også lege SUP-Boards på First Camp Bogense City

Efter en dejlig frokost i Bogense by udfordrede vi hinanden i minigolf. Campingpladsen har en udmærket minigolfbane. Den kan bruges af både campingpladsens gæster og gæster udefra.  For pladsens gæster koster det kr. 20,-, og for udefrakommende koster det kr. 40,- at benytte banen. Desværre tabte jeg, Ann Karina, med 1 point.

Bogense camping 31
Bogense camping 32
Bogense camping 33

Campingpladsen har tre forskellige legepladser. Den største er placeret lige ved siden af minigolfbanen og har både klatretårn og mooncar bane. Ud over denne, er der en legeplads til de mindste og en Tarzan legeplads, der er mere en ”natur” legeplads.

Bogense camping 34
Bogense camping 36
Bogense camping 37
Bogense camping 38
Bogense camping 39

First Camp Bogense City har også indendørs svømmehal

Det udendørs badeland er placeret ca. midt på campingpladsen. Men skulle vejret ikke være til udendørs badeaktiviteter, er der i det ene hjørne af campingpladsen en stor indendørs svømmehal. Denne er også perfekt i ydersæsonen. Svømmehallen har et rigtigt svømmebassin med baner og et legebassin med vandrutchebane. Det er også i svømmehallen at fitnesscenteret er placeret. Når man bor på campingpladsen, kommer man ind til en helt speciel pris.

Bogense camping 41
Bogense camping 42

Lige bagved svømmehallen, er den store boldbane og hundeluftepladsen.

Bogense camping 45

 

Bogense camping 46Solnedgangen er bag os, men den farver sommerhimlen smukt alligevel

Bogense camping 47Aftenhygge – dejligt med en sommeraften hvor vi kunne sidde ude hele aftenen

Sissel hyggede sig under Sunshinen med mor og farSissel hyggede sig under solsejlet med mor og far

Bogense camping 52Både fastliggere og rejsende hygger sig på First Camp Bogense City

Glamping og shelters på First Camp Bogense City

Aloha Camp er et forholdsvist nybygget område på First Camp Bogense City specielt dedikeret til alle outdoor-typer, som elsker det mere primitive friluftsliv. Til klimaentusiaster, som ved hvor sejt det er at være CO2- neutral. Og til alle kvalitetsbevidste, som værdsætter fremragende håndværk, selv om det er enkelt.

Det er muligt at leje glampingtelte på First Camp Bogense City
Det er muligt at leje glampingtelte

Der er luksus glampingtelte med to soverum, et opholdsrum og en veranda, og shelters alle samlet i et område for sig selv. Der er fælles overdækket udekøkken, grills og endda hængekøjer. Så der er masser af mulighed for udendørs hygge og nærvær.

På First Camp Bogense City kan man komme tilbage til naturen
På First Camp Bogense City kan man komme tilbage til naturen
Der er også shelters på First Camp Bogense City
Der er også shelters på First Camp Bogense City

Bliv fastligger året rundt

Campingpladsen tilbyder flere former for fastliggermuligheder. Det er muligt at både købe forårs-, sommer-, efterårs-, eller helårsplads. Man kan blive fastligger på alle typer enheder.

Bogense Strand Camping dannede rammen om en rigtigt hyggelig weekend i Bogense. Pladsen og lejercheferne, Kim og Susanne Petersen fortjener stor ros. Der var orden og meget velholdt alle steder. 

Klik her for at besøge Bogense Strand Campings hjemmeside

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg