Camp-let weekend 2016 var både sjov og hyggelig

af Bjarne Søby
Så stilles der op og gøres klar til den første Camp-let weekend i Danmark

 Camp-let weekend 2016 er netop overstået. Det var en fantastisk weekend, og allerede nu taler man om at gentage successen i 2017.

 

Det var første gang at Camp-let fabrikken afholder en weekend som denne. Arrangementet var ikke kun for Camp-let ejere. Alle, der havde lyst til at se mere til den danske Camp-let teltvogn, var velkomne.

Der blev hygget fra starten afDer blev hygget fra starten af

Det var ikke kun nyere Camp-let’er, man kunne se der. Denne Camp-let er fra 1988 og stadig i fin stand.Det var ikke kun nyere Camp-let’er, man kunne se der. Denne Camp-let er fra 1988 og stadig i fin stand.

Camp-let weekenden var en oplagt mulighed for Camp-let entusiaster at mødes til hygge og sjov, udveksle ideer og erfaringer. Det var også muligt at få en snak med Camp-let teamet, der stod til rådighed hele weekenden med ideer, råd og vejledning.

Mini udstilling med Camp-let, tilbehør og Isabella møblerMini udstilling med Camp-let, tilbehør og Isabella møbler

Desuden var der er en mini udstilling med Camp-let modeller og udstyr. Isabella var også tilstede med deres nye møbelsortiment.

Lørdag aften samledes man i campingpladsens festlokaler. Her blev der serveret helstegt pattegris, og senere på aftenen var der levende musik ved Wings & Roots.

Fællesspisning og levende musik Fællesspisning og levende musik (Foto: Camp-let)

Alle hyggede sig. Ikke kun de voksne, men også de mange børn, der deltog i arrangementet. Det var dejligt at se, at folk kom hinanden ved, og havde det sjovt sammen.

Der var mange børn med i weekenden. Og de havde det pragtfuldtDer var mange børn med i weekenden. Og de havde det pragtfuldt

Arrangementet blev afholdt på Korsør Camping, og tage i betragtning, at det var første gang at Camp-let weekend blev afholdt, må fremmødet siges at være på flot. Men det bedste var næsten at mange sagde farvel med et ’på gensyn næste år’, da arrangementet sluttede om søndagen.

Aftenstemning på campingpladsen med de mange Camp-let’erAftenstemning på campingpladsen med de mange Camp-let’er

Nyttige Links: Camp-let, Slagelse Camping & Outdoor, Holbæk Caravan Center, Isabella, Storebælt Camping

Prøv også at læse disse indlæg