Ferie for Alle 2021 aflyses

af Bjarne Søby

Regeringen forlængede mandag alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse aflyses.

Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster.

Hvornår afholdes Ferie for Alle igen? 

Selvom det i 2021 ikke bliver muligt at mødes i MCH Messecenter Herning, arbejdes der på en online mulighed, hvor du fortsat kan hente inspiration og søge gode tilbud. På den måde lader MCH Messecenter Herning feriedrømmene spire online, mens man ser frem til, at udstillere og besøgende igen kan mødes i MCH Messecenter Herning i 2022.

Så der går lidt tid inden der igen afholdes Ferie For Alle i Herning. Det bliver d. 25.-27. februar 2022, hvor tusindvis af eksperter igen står klar til at opfylde ens feriedrømme. Så må vi håbe at vores hverdag og liv er blevet mere normal igen inden da.

Annonce (læs mere efter annoncen)
Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar