DCU Camping Nærum – storbyferie i smukke omgivelser

af Ann Karina
dcu camping naerum 01

Er målet for ferien hovedstadsområdet og Nordsjælland, så er DCU Camping Nærum, midt i Jægersborg Hegn, kun 15 km nord for København, et rigtigt godt udgangspunkt.  DCU-Camping Nærum ligger i et naturskønt område tæt ved Mølleåen og Dyrehaven og der er gode trafikforbindelser til både København og Nordsjælland.

Når man kommer ind på pladsen får man en varm velkomst af lejrchefen, der er meget stolt af sin campingplads. Han fortæller glad om området, naturen og selve campingpladsen.

DCU Camping Nærum
DCU-Camping Nærum fremstår i dag som en yndet transitplads med fornuftige tilbud til såvel normader som fastliggere. Campingpladsen har flere sanitetsbygninger. Den største bygning indeholder seperate bade og toiletafdeling til damer og herrer, familiebaderum, babybaderum, køkken og Tvstue/fællesrum.  Alle steder er der gratis koldt og varmt vand.

DCU Camping Nærum
DCU Camping Nærum
DCU Camping Nærum
Campingpladsen har over 300 enheder af forskellig størrelse. Der er mulighed for at man enten kan få en plads med meget sol eller en plads i ly for solen under de store træer. DCU Camping Nærum har også en række pladser beregnet til autocamperer. Her er helt plant og mulighed for strømtilslutning.

DCU Camping Nærum
Skulle du ikke have din egen boenhed med er det muligt at leje en campingvogn på pladsen. DCU Camping Nærum har en 4 personers, fuldt udstyret campingvogn til udlejning.

Storbyferie behøver ikke at betyde at der ikke er noget for børnene. På DCU Camping Nærum, er der masser af sjov for de mindste. Campingpladsen har flere legepladser. På legepladserne er der hoppepuder, legetårn, vipper og vippedyr og meget mere. DCU Camping Nærum har også en stor boldbane og flere store grønne arealer til fri afbenyttelse.

DCU Camping Nærum
DCU Camping Nærum
Campingpladsens butik har de mest almindelige dagligvarer. Her kan også bestilles friskbagt morgenbrød. Der er også i forbindelse med butikken at du finder campingpladsens reception.

DCU Camping Nærum
Campingpladsen ligger i et smørhul tæt ved den store naturpark Dyrehaven og Nationalmuseet i Brede, Frilandsmuseet, Dyrehavsbakken, det danske Schweiz og Mølleåen.

DCU-Camping Nærum ligger smukt i harmoni med omgivelserne

DCU Camping Nærum
Mølleåen forbinder Furesøen med Øresund, og har over denne strækning et fald på 20 meter. Næppe noget andet vandløb i Danmark har gennem tiderne haft så betydningsfulde industrier – og Mølleåen har da også været kaldt dansk industris vugge.

DCU Camping Nærum
En støjdæmpende vold tager støjgenerne fra Helsingørmotorvejen, som til gengæld fører motorvejen til ”lille-storbyen” Lyngby på 10 minutter eller København på kun 20 minutter.
Campingpladsen ligger kun 500 meter fra Nærum Station, hvorfra bus 150S kører direkte til Rådhuspladsen og Hovedbanegården i København.

DCU Camping Nærum
Man kan også tage det lille tog “Grisen” til Jægersborg station og derfra til S toget til   København og alle storbyens oplevelser.

Ønsker man at kombinere storbyferien med badeferie er der er kun tre km til nærmeste badestrand.
 

Links:
Relevante Link(s) : DCU-Camping Nærum| DCU

Prøv også at læse disse indlæg