Topcamp Jambo Vesterhav

af Bjarne Søby
Active Image
Midt i den smukke natur ved Jammerbugten i Nordjylland, ligger Topcamp Jambo Vesterhav – en 4 stjernet campingplads med et væld af tilbud og muligheder.

Som de øvrige campingpladser i Topcamp samarbejdet, er Jambo Vesterhav en stor og moderne campingplads. Her findes stort set alle de faciliteter, man kan ønske sig, og campingpladsen kan danne en perfekt ramme om en ferie i det nordjyske.

Som sagt er der tale om en rigtig stor campingplads. Der er plads til mere end 750 enheder. Der er strøm på alle pladser, og der er mulighed for komfort- og luksuspladser mod ekstra-betaling. Vejene på campingpladsen er gode og er belagt med hhv. asfalt, grus og græs. Campingpladsen er opdelt i store parceller omgivet af levende hegn eller hække.  Parcellerne kan godt virke ret åbne og flere steder på campingpladsen, er der ikke særlig meget læ for vinden. Omvendt kan man så sige, at der heller ikke er noget, der skygger for solen.

Image
Tid til nærvær foran campingvognen

Det er muligt at leje både hytter (bl.a. nogle helt nye luksushytter) og campingvogne på campingpladsen.

Topcamp Jambo Vesterhav er stort set nabo til Fårup Sommerland, der ligger 2 km. fra campingpladsen. Der går jævnligt busser frem og tilbage mellem Fårup Sommerland og campingpladsen, ligesom det er muligt at købe adgang til Fårup Sommerland i forbindelse med sit ophold.

Image
Sjov i Fårup Sommerland

Ud fra Topcamp Jambo Vesterhav brochure og deres hjemmeside, kunne man godt få det indtryk at campingpladsen lå lige ned til Vesterhavet. Det er nu ikke tilfældet. Der er ca. 5 km. til stranden. Det skal man nok tage højde for, hvis man planlægger at bade i havet eller aftenture til fods på stranden.

Image
Vesterhavet og hård vind

Servicebygningerne – som der er tre af på campingpladsen – er veludstyret, velholdte og meget rene.  I disse findes køkkener og grill-områder, bade- og toiletfaciliteter, familiebaderum og toilet- og badeafdeling for børn. Adgang til bad og toilet for handicappede er også rigtig gode. Der er mulighed for at leje sit eget private badeværelse.

På pladsen findes også en købmand med et godt og bredt varesortiment til rimelige priser. Ved siden af købmanden er et stort og veludstyret møntvaskeri. Også her er priserne rimelige.

Der er gjort rigtig meget for børn på campingpladsen. Der er to legepladser – en for større børn og en for de mindre børn. Den obligatoriske hoppepude mangler heller ikke. Ved begge legepladser er der borde og bænke.

Campingpladsens store pool-område er et paradis for alle. Der er plads til både de helt små børn og voksne. Mens vi var på Topcamp Jambo Vesterhav, var vores ældste datter stort set hele tiden i eller ved pool’en, og hun havde en dejlig tid der. Vi havde en dag med regnvejr, men det ødelagde ikke ferien for vores datter. Topcamp Jambo Vesterhav har nemlig også en stor aktivitetshal med bl.a.  badmintonbaner, bordtennisborde, squashbane, airhockey, spillehal, legeland både for de allermindste og de lidt større børn.

Image
Dejligt pool-område med plads til leg

Topcamp Jambo Vesterhav kan også tilbyde minigolf, tennisbane, hockeybane og en boldbane.

Endelig skal vi nævne at der på campingpladsen er en udmærket restaurant/café. Vi spiste der den sidste aften, vi var på campingpladsen. Maden var god og prisen fornuftig.

Image
Hygge i forteltet

Vi havde en rigtig god uge på Topcamp Jambo Vesterhav. Alting fungerede upåklageligt, og vi vil helt sikkert benytte os af campingpladsen igen når vi næste gang skal til Nordjylland.

 

Prøv også at læse disse indlæg